Domovská stránka > J > Jak Streamovat Z Fotoaparátu?

Jak streamovat z fotoaparátu?

Zcela jednoduše zapojíte kabel HDMI do fotoaparátu a druhý konec do snímací karty Cam Link 4K. To se zase zapojí do USB portu na vašem PC nebo Macu a pak můžete použít kameru místo webové kamery.

Přečtěte si více

Jak streamovat z více kamer?

1. způsob: web kamera -> PC2. způsob (ten co jsem chtěl já): klasická kamera -> nějaký ten boxík pro převod -> PCPoté jen ve stremovacím nástroji nastavím jako vstup web kameru nebo ten boxík. Tak ak nevidíš zložitosť toho, čo popisuješ, že by si chcel, tak potom asi dosť dobre nerozumieš tomu, čo chceš. Podle toho, jak streamovat zvuk? Jednoduše si pošlete audio signál z vaší DJ techniky do vstupu na externí zvukové kartě, kterou připojíte ke svému druhému počítači a z něj budete streamovat. A to i v případě, kdy váš DJ gear nemá dva samostnatné výstupy. Dá se použít libovolná redukce nebo rozbočovač (hned na dalším obrázku).

Co to je streaming?

Streaming (z anglického stream – proud) je technologie kontinuálního přenosu audiovizuálního sdělení mezi zdrojem a koncovým uživatelem pomocí datového proudu. V současné době se streamingu využívá především pro přenášení audiovizuálních sdělení po internetu (webcasting). Když to vezmeme v úvahu, jak streamovat akci? Kam je možné streamovat?

  1. Streamování akce na sociální sítě jako je Facebook, Youtube apod.,
  2. Živý přenos v komunikačních nástrojích pro online setkání jako je Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Skype apod.,
  3. Živý přenos akce přímo na webu klienta.

Jak udělat stream na Google?



Naplánované živé přenosy si také můžete zobrazit a spustit v kontrolní místnosti pro přímé přenosy.

  1. Vlevo vyberte možnost Správa.
  2. Klikněte na naplánovaný živý přenos, který chcete spustit.
  3. Klikněte na možnost Vysílat živě.
Jak streamovat z mobilu na televizi? Postupujte podle níže uvedených kroků a zobrazte svou mobilní obrazovku televizoru:
  1. Ujistěte se, že televizor a telefon jsou připojeny ke stejné síti wifi.
  2. Povolit zobrazení Miracast na televizoru.
  3. Zapněte v telefonu možnost Volby bezdrátového připojení
  4. Klikněte na tlačítko Vybrat a vyberte televizor.

Pokud jde o to, jak streamovat z androidu?

Do svého telefonu s operačním systémem Android si naistalujte aplikaci Twitch, která je zdarma ke stažení v internetovém obchodě Google Play. Pomocí této aplikace můžete na Twitchi streamovat nejen videohry, ale také e-sportovní události, kuchařské, hudební či vzdělávací přímé přenosy i cokoliv dalšího, co vás napadne. Jak sdílet obrazovku na Twitchi? Nyní je postup jednoduchý – spusťte hru, kterou chcete streamovat, potažením ze spodního okraje (či horního na novějších iPhonech) vyvolejte Ovládací centrum, dlouhým podržením na volbu Nahrávání obrazovky vyberte aplikaci Mobcrush a potvrďte.

Lidé se také ptají, jak sledovat stream na tv?

Na závěr bychom vám ještě rádi doporučili 2 mobilní „appky“ s jejichž pomocí lze sledovat televizi i na přístroji, který se vám snadno vejde do kapsy. Jednou z nich je iVysílání (Android / iOS), tedy oficiální aplikace České televize. Ta krom živých přenosů všech stanic ČT nabízí rovněž i archiv odvysílaných pořadů.

By McComb

Jak používat Microsoft Teams zdarma? :: Jak funguje live stream?
Užitečné odkazy