Domovská stránka > J > Jak Nabít Jbl Xtreme 2?

Jak nabít JBL Xtreme 2?

Vestavěná, dobíjitelná Li-ion baterie podporuje až 15 hodin přehrávání a vaše zařízení je možné bez námahy nabíjet prostřednictvím USB portu. Vezměte si Xtreme 2 na pláž nebo ke bazénu, aniž jste se obávali rozlití nebo dokonce ponoření do vody.

Přečtěte si více

Jak propojit JBL charge 3?

Stisknutím tlačítka JBL Connect na všech požadovaných reproduktorech zahájíte párování. Všechny připojené reproduktory budou přehrávat stejnou hudbu ze stejného zařízení. Stáhněte si aplikaci JBL Connect pro následující funkce: stereo nastavení, upgrade firmwaru a přejmenování zařízení. Jak propojit JBL charge 3 a 4? JBL Connect+

Nyní si můžete svůj vlastní reproduktor sami upgradovat z funkce JBL Connect, která umožňovala propojit přes Bluetooth dva reproduktory, na JBL Connect + a spojit svůj Charge 3 právě s novými produkty jako je JBL Pulse 3, JBL Flip 4 nebo JBL Boombox – více v příloze ke stažení.

Můžete se také zeptat, jak sparovat jbl charge 3?

Jak bylo v úvodu zmíněno, JBL Charge 3 je bezdrátový Bluetooth reproduktor. Spárování je opravdu jednoduché a přiložený návod mě provedl krok po kroku celým procesem spárování. Stačilo pouze stisknout tlačítko se symbolem Bluetooth, které se nachází na levé straně horního panelu. Jak spojit 2 Bluetooth? Přejděte do Nastavení –> Připojení –> Bluetooth a zvolte vpravo nahoře menu (tři tečky pod sebou) Z nabídky vyberte Duální zvuk. Zapněte funkci. Vraťte se zpět do nastavení Bluetooth a připojte druhý reproduktor (nebo sluchátka)

Jak spárovat dva Bluetooth reproduktory?

Toto omezení lze překonat pomocí rozbočovače, který lze připojit například ke smartphonu pomocí audiokabelu. Takovýto modul pak nabízí dva Bluetooth vysílače, takže k němu můžete připojit buď dva reproduktory, nebo třeba Bluetooth sluchátka. Také, jak propojit reproduktory? Kabely s očištěnou izolací na obou koncích se k audio zařízení připojují pomocí svorek, používá se u reproduktorů. Konektory cinch (též RCA), na audio zařízeních bývá typ F (tzv. samice), je tedy potřeba pořídit propojovací cinch kabel, který má na obou koncích zakončení typu M (samec).

Jak pripojit JBL k mobilu?

Krok 1: Spárování příslušenství Bluetooth

  1. Přejeďte z horní části obrazovky dolů.
  2. Podržte Bluetooth .
  3. Klepněte na Spárovat nové zařízení.
  4. Klepněte na název zařízení Bluetooth, které chcete se zařízením spárovat.
  5. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak aktualizovat JBL charge 3? Během aktualizace je nutné, aby byl reproduktor připojen ke zdroji energie. Celý proces trvá přibližně 25 minut a aplikace musí být během upgradu stále aktivní. Po dokončení reproduktor nechte zapojený v síti a počkejte, než se automaticky zrestartuje.

Jak Sparovat i7s TWS?

Spárování s jedním sluchátkem: dlouze stiskněte funkční tlačítko, až LED bude střídavě blikat červeně a modře. Pak zapněte funkci Bluetooth na svém zdroji zvuku (mobilním telefonu) a zvolte ze seznamu "i7tws", měl by vás upozornit hlas "connected" (připojeno).

By Liu

Jak spárovat Apple Watch s jiným telefonem? :: Jak Sparovat iCloud?
Užitečné odkazy