Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Emailu Webnode?

Jak se dostat do emailu Webnode?

Do e-mailové schránky se přihlásíte tak, že na www.webnode.cz či www.webnode.sk kliknete vpravo nahoře na "Přihlášení". Zadejte vaši novou e-mailovou adresu a heslo, které jste při vytváření e-mailové schránky vybrali (tedy novou e-mailovou adresu a její heslo).

Přečtěte si více

Tak jak založit email s vlastní koncovkou seznam?

Seznam.cz spustil službu Email Profi, díky které mohou lidé využívat zdarma e-mailové adresy s doménou vlastních internetových stránek. Pro živnostníky a drobné či střední podnikatele Email Profi představuje možnost mít e-mail určený k profesionální obchodní komunikaci, a to ve známém prostředí Seznam.cz Emailu. Co je Gmail na vlastní doméně? Registrace služby Google Workspace

Doména je část e-mailové adresy následující po znaku „@“. doménu, kterou chcete použít pro firemní e-mail. Pokud tuto doménu zatím nevlastníte, můžete si ji od společnosti Google koupit.

Může se také zeptat, jak zadat emailovou adresu?

Jak vytvořit e-mailovou adresu

  1. E-mailové adresy můžete také vytvářet přímo v editoru kliknutím na Nastavení.
  2. V záložce E-mailové účty klikněte na SPRAVOVAT E-MAILOVÉ ÚČTY.
  3. Klikněte na Nový e-mailový účet.
  4. Zadejte název e-mailové schránky, vaše jméno a heslo. Zvolte Vytvořit nový účet.
Jak vydělat peníze na doménách? Jak vydělávat na doménách
  1. Vyberte si užší oblast, na kterou se zaměříte. Na internetu najdete miliony různých domén z rozmanitých oblastí.
  2. Najděte názvy domén, které mají přidanou hodnotu.
  3. Zkontrolujte dostupnost domény anebo domén.
  4. Ohodnoťte cenu domén.
  5. Propagujte svou doménu.

Proč si k hostingu ještě registrujeme doménu?

Stálá adresa pro vaši prezentaci. Jako držitel domény máte kontrolu nad svými daty. Držitelem doménového jména můžete být dlouhodobě a plynule jeho platnost prodlužovat. I když se například změní registrátor nebo poskytovatel webhostingu, doména zůstává pod vaší kontrolou. Jak získat registrovanou doménu? COM (nebo jiné generické domény), využijeme opět vyhledávání v registru WHOIS na některém ze specializovaných webů např. www.whois.com nebo whois.domaintools.com. Ve výsledcích vyhledávání v registru nás zajímá údaj „Registrant“, který nám sdělí požadované informace o majiteli domény.

Může se také zeptat, co je potřeba na registraci domény?

Postup registrace nové domény

  1. Po objednání registrace nové domény a schválení objednávky Vám na e-mail, který jste vyplnili v objednávce, přijde výzva k úhradě.
  2. Jakmile přijmeme a zpracujeme Vaši platbu, požádáme příslušného registrátora o registraci dané domény.
  3. O dokončení registrace informujeme e-mailem.
Jak aktivovat doménu? Nasměrovat doménu můžete pomocí nastavení jednotlivých DNS záznamů (A, AAAA, CNAME atp.). Pokud doména využívá naše nameservery, můžete postupovat podle článku Nastavení DNS. Jestliže doména využívá nameservery jiného registrátora, obraťte se prosím na něj, nebo změňte nameservery na naše.

Když to vezmeme v úvahu, jak si vybrat registrátora domény?

Velmi důležitým kritériem při výběru domény je administrátorské rozhraní. Většinou registrátoři nabízejí přehledné a jednoduché ovládání, kde si většinu nastavení a změn můžete udělat sami. Ti, kteří to neumožňují, nabízí možnost poslat požadavek na podporu a sami vám vše nastaví.

By Seltzer

Jak si udělat vlastní logo zdarma? :: Jak vytvořit email zdarma?
Užitečné odkazy