Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Email Zdarma?

Jak vytvořit email zdarma?

Vytvoření účtu Gmail

  1. Přejděte na stránku pro vytvoření účtu Google.
  2. Nastavte si účet podle pokynů na obrazovce.
  3. Pomocí vytvořeného účtu se přihlaste do Gmailu.

Přečtěte si více

Jak získat vlastní emailovou adresu?

Máte-li svou doménu, tak máte dvě možnosti, jak k ní udělat e-mailové adresy: U poskytovatele vašeho webhostingu. Pokud máte na doméně i webové stránky, tak většina poskytovatelů webhostingu, tam kde máte web uložen, dává možnost si k webu založit e-mailové schránky s vaší doménou. Může se také zeptat, kde všude se dá založit email? Služba Seznam.cz je rozšířená především v České republice. Co se týče emailu, můžete využít domén seznam.cz, email.cz nebo post.cz. Založit si můžete také email od Centrum.cz. Seznam i Centrum mají stále určité nedostatky, pro neobchodní účely a běžné odesílání a přijímání emailů jsou ale více než dostačující.

Kolik stojí Emailova domena?

Prvním krokem vlastní doména.

Její pořízení stojí řádově stovky korun za rok. Doménu s . cz koncovkou pořídíte kolem 200 Kč, za exotičtější si připlatíte. Při výběru domény se můžete inspirovat sedmi jednoduchými radami.
Tak jak se přihlásit do emailu s vlastní doménou? Seznam účet

  1. Do pole E-mailová adresa zadejte své uživatelské jméno (část před znakem @).
  2. V pravé nabídce si zvolte doménu (část za znakem @) odpovídající vaší adrese (tedy např. @seznam.cz, @email.cz, @post.cz apod.).
  3. Do pole Heslo zadejte své heslo.
  4. Klikněte na tlačítko Přihlásit se.

Jak si vybrat e-mailovou adresu?

Využijte svoje jméno. Stejné jako bod dvě bych doporučil i výběr emailu pomocí svého jména. Je-li jednoduše zapamatovatelné, určitě se bude líbit email ve tvaru [email protected] , [email protected] , [email protected] a další. Jak má vypadat Emailova adresa? Moderní internetová adresa má tvar [email protected], přičemž část před znakem @ je místní část adresy, často uživatelské jméno příjemce zprávy, a část za @ je internetová doména.

Pokud jde o to, jak si koupit vlastní doménu?

Domény nehledejte v regálech v obchoďáku, stejně jako z nich nedělejte vědu. Kupují se (neboli registrují se) přes internet na stránkách poskytovatelů domén. Například Forpsi.com nebo Wedos.cz kde nakupuji i já. Nebo Cesky-hosting.cz/domeny. Jak registrovat doménu zdarma? Doménu obvykle není možné získat zdarma. Obecné domény jako . cz nebo . eu se dají zaregistrovat od 50 až 150 korun, zatímco u speciálních a originálních domén jako .

Co to je doména?

Slovo „doména“ je zkratka, správně bychom měli říkat „doménové jméno“. Je to unikátní adresa na internetu. Používá se tak, že se přímo píše do internetového prohlížeče (např.) a také tvoří část emailové adresy za @ (např.)

By Sallee

Jak se dostat do emailu Webnode? :: Jak funguje flotila Uber?
Užitečné odkazy