Domovská stránka > J > Jak Uložit Sms Konverzaci?

Jak uložit SMS konverzaci?

Po přihlášení k vašemu Gmailu máte rovnou možnost manuálně zazálohovat SMS zprávy, MMS zprávy a registr hovorů kliknutím na tlačítko „Zálohovat“, pokud však nechcete neustále na automatickou zálohu myslet, zaškrtnete položku „automatická záloha“.

Přečtěte si více

Kde jsou uloženy SMS?

V aplikaci SMS a MMS klepněte na nabídku Další možnosti a přejděte do nabídky Nastavení > Pokročilé > Správa zpráv na SIM kartě, kde si zobrazíte zprávy uložené na kartě SIM. Jak presunout zprávy do noveho telefonu? Dvojitým kliknutím na ikonu spustíte Android Data Backup & Restore.

  1. Krok 2. Připojte telefon Android k počítači.
  2. Krok 3. Zvolte možnost Zálohování dat zařízení
  3. Krok 4. Preneste textové zprávy do počítače.
  4. Krok 5. Připojte nový telefon k počítači.
  5. Krok 6. Přenos textových zpráv do nového telefonu.
  6. Krok 3. Následuj instrukce.

Pokud jde o to, jak uložit zprávy z telefonu?

Pokud právě používáte Android telefon a dostali jste nový, můžete svá data přenést zdarma s aplikací CLONEit. Bezplatná aplikace je ke stažení v obchodu Google Play a nezbytné je ji nainstalovat jak na původní, tak na nový telefon. Co to znamená SMS? Služba krátkých textových zpráv (zkratka SMS z anglického Short message service) je název pro službu dostupnou na většině digitálních mobilních telefonů. Zprávu lze posílat mezi mobilními telefony, jinými zařízeními, na pevné telefony nebo přes internet. Délka zprávy je omezena na 160 znaků.

Jak vytisknout SMS komunikaci?

Nejprve prstem přejeďte přes displej telefonu od shora směrem dolů. Následně se vám objeví nabídky ikon, v níž vyhledejte ikonu papíru a nůžek s označením Snímek obrazovky. Prvním krokem, jak vytisknout SMS, je tedy kliknout na tuto ikonu a udělat printscreen obrazovky, na níž je zobrazena SMS. Jak zjistit SMS z mobilu? Snoopza je víc než moderní SMS sledovač (textový špeh); je to komplexní řešení a výkonný sledovač telefonů Android. Tato bezplatná aplikace umožňuje sledovat všechny přijaté nebo odeslané informace, zprávy MMS a další obrázky, včetně WhatsAppu a Viberu. Můžete dokonce špehovat on Facebooku.

Když to vezmeme v úvahu, kde najdu odeslané zprávy?

Vyberte Soubor > Možnosti > Pošta. Posuňte se dolů na Uložit zprávy a zkontrolujte, jestli je zaškrtnuté políčko Uložit kopie zpráv ve složce Odeslaná pošta. A další otázka, jak prehrat stary telefon do noveho? Zvolte, zda chcete zkopírovat aplikace a data ze starého zařízení.

  1. Pokud máte kabel na propojení zařízení, zkopírujte data podle pokynů na obrazovce.
  2. Pokud kabel nemáte: Klepněte na Nemáte kabel? OK. Klepněte na Záloha z telefonu Android. Zkopírujte data podle pokynů na obrazovce.

Jak presunout data do noveho telefonu Samsung?

Pokud chcete zálohovat data a nastavení telefonu, doporučujeme tento krok provést pomocí počítače s nainstalovanou aplikací Samsung Smart Switch pro PC. Aplikace ji možné stáhnout zde. Zapněte samotnou aplikaci a připojte telefon USB kabelem k počítači. Po krátkém načítání dojde k propojení obou zařízení.

By Bryana Marren

Jak prenest data na nový telefon? :: Jak najít staré fotky?
Užitečné odkazy