Domovská stránka > J > Jak Sloučit Scan?

Jak sloučit Scan?

Sloučení několika souborů PDF do jednoho dokumentu

Vyberte soubory, které chcete sloučit pomocí nástroje aplikace Acrobat pro sloučení PDF. V případě potřeby změňte pořadí souborů. Klikněte na tlačítko Sloučit soubory. Stáhněte si sloučený soubor PDF.

Přečtěte si více

A další otázka, jak naskenovat dokument bez skeneru?

Naskenování dokumentu

  1. Otevřete Poznámky a vyberte poznámku nebo vytvořte novou.
  2. Klepněte na tlačítko Fotoaparát a potom klepněte na Skenovat dokumenty .
  3. Zaměřte fotoaparát na dokument.
  4. Pokud máte zapnutý automatický režim, dokument se naskenuje automaticky.
Jak sloučit naskenované stránky? Můžete odstranit nežádoucí stránky a přesouvat jednotlivé stránky z dokumentu kamkoli mezi slučované stránky. Aplikace Acrobat převede stránky jednotlivých souborů na sekvenční stránky jednoho PDF. Zvolte příkaz Nástroje > Zkombinovat soubory. Rozhraní Kombinovat soubory se zobrazí s lištou nástrojů v horní části.

Může se také zeptat, jak nastavit skenování do počítače?

Povolit skenování do počítače (Windows)

  1. Otevřete nástroj HP Printer Assistant. Windows 10: V nabídce Start klepněte na možnost Všechny aplikace, klikněte na možnost HP a poté vyberte název tiskárny.
  2. Přejděte k části Skenování .
  3. Vyberte položku Spravovat skenování do počítače.
  4. Klikněte na možnost Povolit.
A další otázka, jak vypnout skenování? Aby se skener vypnul, je nutné držet tlačítko Zapnout stisknuté 3 vteřiny. Ujistěte se, že skenovací software právě neběží.

Jak funguje skener?

Skener pracuje na principu odrazu světla od předlohy. Hlavním prvkem skeneru je snímací čidlo, které převádí odražené světlo na elektrický signál. Uvnitř skeneru se nachází speciální jednotka obsahující optickou soustavu vyzařující světlo a fotocitlivou diodu nebo CCD prvek. Lidé se také ptají, jak naskenovat stránku? Existují dva způsoby, jak naskenovat celou stránku. Můžete použít buď ADF (automatický podavač dokumentu), nebo sklo skeneru. Chcete-li skenovat a potom část stránky oříznout po předskenování dokumentu, musíte použít sklo skeneru.

Jak naskenovat text?

Skenování textu do Wordu

Nejlepší způsob, jak dokument naskenovat do Microsoft Word, je použít naši bezplatnou Office Lens na smartphonu nebo tabletu. Používá kameru vašeho zařízení k zachycení dokumentu a může uložit přímo do Word formátu jako upravitelný dokument.
A další otázka, v čem skenovat? Například většina domácností si vystačí se skenerem, který je součástí typické multifunkční tiskárny. Případně se základním stolním skenerem. Ovšem pokud potřebujete denně skenovat desítky nebo stovky dokumentů, jistě zvolíte specializovaný skener s vestavěným automatickým podavačem.

Jak naskenovat a poslat emailem?

Použití funkce skenování do e-mailu

  1. Stiskněte tlačítko [Skenovat] nebo (SKENOVAT).
  2. Vložte dokument do automatického podavače dokumentů, nebo jej položte na snímací sklo.
  3. Stiskněte [Skenovat do e-mailu].
  4. Zkontrolujte, zda že je vybrána karta [Skenovat do e-mailu].
  5. Zadejte umístění.

By Seve

Jak hrát Minecraft ve dvou na ps4? :: Jak vložit soubor do Teams?
Užitečné odkazy