Domovská stránka > J > Jak Sloučit 2 Fotky?

Jak sloučit 2 fotky?

Integrovaný software Malování od společnosti Microsoft pro dokončení menších úkolů, jako je sloučení dvou obrázků. Toto je nejjednodušší způsob, jak sloučit dva obrázky, aniž byste potřebovali další software, a pomocí tohoto bezplatného kombinátoru obrázků můžete sloučit libovolný počet obrázků.

Přečtěte si více

Jak sdilet stranku na Instagramu?

Proces je velmi jednoduchý. Chcete-li příspěvek sdílet, klikněte na ikonu papírového letadla dole pod příspěvkem a objeví se vám nová možnost „Přidat do příběhu příspěvek“. Pod sdílenou fotografií se pak zobrazí jméno uživatele, od kterého jste příspěvek použili, a kliknutím se můžete dostat na jeho profil. Také, jak udělat repost? Sdílení (repost) klasického příspěvku

Klikněte na ikonku vlaštovky a pokud je sdílení povoleno můžete vybrat sdílení do Příběhu. Jako správné sdílení bude výsledek odkazem na původní příspěvek. Plus můžete vybrat zda se objeví jen jako fotka nebo také s dvěma řádky textu příspěvku.

Jak na Instagramu sdilet video?

Video můžete vložit z galerie, nebo ho natočit přímo v aplikaci – stačí přetáhnout obrazovku doprava z hlavního feedu Instagramu, případně kliknou na znak + u své profilové fotky. Živé video sdílíte stejně jako Stories. Jak vytvořit Instastories? Jak vytvořit příběh? Není na tom nic těžkého. Stačí klepnout na profilový obrázek a začít natáčet, pořídit fotku, nebo v levém dolním rohu rozbalit galerii telefonu, kde už máte uložený svůj výtvor. Insta Stories si všichni zamilovali hlavně proto, že nemusí být dokonalé, jsou zábavné a nabízí možnost interakce.

Jak nastavit delku příběhu na Instagramu?

Jak nahrávat dlouhá videa do Instagram Stories

Pokud se jedná o požadované video, tak klikneme v pravém dolním rohu na Vybrat. Video se poté zpracuje a po chvíli se zobrazí notifikace, která vás informuje o tom, že došlo ke zkrácení videí do 15 sekundových segmentů.
Podle toho, jak přejmenovat výběr na instagramu? Když máte zatrženou volbu ukládání příběhů do archivů, stačí do něj jít, kliknout na daný příběh a v jeho spodním pravém rohu kliknout na ikonku se srdíčkem s textem Zvýraznit. Tím se dostanete k vytvoření vašeho prvního výběru. Ten si můžete nějak pojmenovat, ale pozor, k dispozici máte pouze 16 znaků.

Můžete se také zeptat, jak dát prispevek do stories?

Jak můžu sdílet něčí příspěvek z kanálu do svého příběhu na Instagramu?

  1. Pod fotkou nebo videem v kanálu klepněte na .
  2. Klepněte na Přidat do příběhu příspěvek/video.
  3. Klepněte na Poslat.
  4. U možnosti Váš příběh klepněte na Sdílet a pak na Hotovo.
Co znamená na Instagramu Preposlano? Stories (a stejně tak i přímé zprávy na Instagramu) můžete přeposlat komukoliv, bez nutnosti jej sledovat. Pokud má někdo zakázané přijímání zpráv, nemusí se vám jeho profil nabídnout.

A další otázka, jak reagovat na příběh?

Nahoře v kanálu vybraných příspěvků klepněte na příběh, který chcete zobrazit. Tady můžete: Odeslat odpověď: Dole v příběhu klepněte na Odpovědět.... Odeslat reakci: Vpravo dole klepněte na emoji.

By Audry

Jak uložit obrázek na Macbooku? :: Jak dát na Instagram více fotek do jednoho Instastories?
Užitečné odkazy