Domovská stránka > J > Jak Udělat Z Fotky Jen Obrys?

Jak udělat z fotky jen obrys?

Paint.Net nabízí ještě další nástroj, který vám dopomůže k podobnému výsledku, tedy k výrobě omalovánky. Otevřete fotografii a přejděte na efekt »Efekty | Stylizace | Obrys«. Následně nastavte »Tloušťka« na »1« a jako »Intensita« zadejte hodnotu mezi »70« a »100« – podle uvážení.

Přečtěte si více

Jak vytvořit průhledné pozadí?

Průhledná oblast se dá vytvořit ve většině obrázků. Vyberte obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. Klikněte na Nástroje obrázku > Přebarvit > Nastavit průhlednou barvu. V obrázku klikněte na barvu, která má být průhledná. Jak vložit fotku do pozadí? Asi nejrychlejší je nejprve otevřít fotku s pozadím a následně zvolit v menu Upravit položku Vložit ze souboru. Obrázek se objeví jako nová vrstva se zapnutým nástrojem Posun a transformace, takže jej hned můžete správně umístit. Je potřeba vybrat režim Změna velikosti.

Jak ořezat obrázek?

Klikněte na obrázek. Klikněte na Nástroje obrázku > Formát a ve skupině Velikost klikněte na šipku pod položkou Oříznout. V zobrazené nabídce vyberte Poměr stran a klikněte na požadovanou možnost. Zobrazí se obdélník oříznutí a uvidíte, jak bude obrázek vypadat, když se ořízne na vybraný poměr stran. A další otázka, jak vyčistit obrázek? obrázku

Jak na odstranění pozadí fotky krok za krokem

  1. Přejděte na adresu bgeraser.com.
  2. Klikněte na odkaz s ikonkou Click or Drop Files a vyberte fotky v počítači, ze kterých si přejete odstranit pozadí.
  3. BgEraser zobrazí náhledy fotografií.

Jak vybrat část obrázku?

Na kartě Domů na pásu karet vyberte Vybrata pak zvolte Volný výběr. Kliknutím a přetažením na obrázek můžete sledovat obrys oblasti, kterou chcete vystřihnout nebo zakrýt. Stiskněte klávesu Delete. Označená část obrázku se odstraní. Jak odstranit pozadí obrázku online? Potřebovali jste někdy odstranit pozadí z fotografie, ale odradila vás ta fůra práce, která za tím je? Tak si uložte adresu remove.bg, na které naleznete užitečnou službu. Předáte jí fotografii z disku nebo z webu pomocí URL a ona automaticky odstraní pozadí. Výsledek vám dodá jako PNG s průhledností.

Tak jak rozmazat pozadi zoom?

Chcete-li rozmazat pozadí před voláním Zoom ve Windows 10:

  1. Spusťte Zoom a přihlaste se ke svému účtu.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Settings možnost ikony ozubeného kola.
  3. v Settings, vybrat Backgrounds & Filters.
  4. Poté vyberte Blur, vaše pozadí bude okamžitě rozmazané.
Jak rozmazat pozadi v zoomu? Otevřete na počítači Zoom a přejděte na nastavení. Zde vyberte Pozadí a filtry v postranním panelu. Klikněte na něj + ikonu a stiskněte Přidat obrázek na kartě Virtuální pozadí. Vyberte rozmazaný obrázek na pozadí, který jste upravili.

Podle toho, jak rozmazat obrázek?

Klikněte na „Detekovat obličeje“ a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.

By Nela

Co to je pastevectví? :: Jak vytvorit pozadi?
Užitečné odkazy