Domovská stránka > K > Kolik Stojí Volání Přes Whatsapp?

Kolik stojí volání přes WhatsApp?

Hovory v aplikaci WhatsApp vám umožňují zdarma telefonovat s vašimi kontakty, i když se nacházejí v jiné zemi. Namísto minut paušálu využívá aplikace při hovorech internetové připojení vašeho telefonu.

Přečtěte si více

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin. Podle toho, jak zmenit pismo na whatsapp? Jak změnit velikost písma

  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na Více možností .
  3. Klepnětě na Nastavení > Chaty > Velikost písma.
  4. Můžete si vybrat Malé, Střední nebo Velké písmo.

Pokud jde o to, jak zjistit kdo mě sleduje na whatsapp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Podle toho, kolik stojí volani přes messenger? Přes aplikaci lze psát zprávy, telefonovat i vést videohovory. Když je mobil připojen na wi-fi, je to v podstatě zdarma.

Jak vypnout upozorneni WhatsApp?

Hlasitost těchto tónů závisí na nastavení hlasitosti oznámení vašeho telefonu. Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout: Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací. Tak jak skryt stav na whatsapp? Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo.

Jak najit kontakt na WhatsApp?

Chcete-li vyhledat své oblíbené kontakty přejděte na záložku Chaty a klepněte na ikonu Nový chat. Pokud se vám kontakty nezobrazují: Ujistěte se, že kontakty používají WhatsApp. Ujistěte se, že máte čísla kontaktů ve svém telefonním adresáři uložená. Jak nekomu zablokovat WhatsApp? Zablokování kontaktu

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na ikonu Více možností > Nastavení.
  2. Klepněte na Účet > Soukromí > Zablokované kontakty. Klepněte na Přidat . Vyhledejte nebo zvolte kontakt, který chcete zablokovat.

Jak upravit zprávu na WhatsApp?

Chcete-li zprávu odstranit u sebe:

  1. Otevřete WhatsApp a chat se zprávou, kterou chcete odstranit.
  2. Klepněte na zprávu a přidržte ji. Chcete-li odstranit více zpráv najednou, označte klepnutím všechny zprávy, které si přejete odstranit.
  3. Klepněte na ikonu Odstranit > Odstranit u mě.

By Mellman

Jak udělat kurzívu? :: Jak se nazývá základní deska počítače v angličtině?
Užitečné odkazy