Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazanou Historii Volání?

Jak obnovit smazanou historii volání?

Kroky pro selektivní obnovení smazaných protokolů hovorů / historie z Androidu bez zálohování

  1. Krok 1: Připojení Android k Android Data Recovery.
  2. Krok 2: Zapněte režim ladění USB.
  3. Krok 3: Vyberte typ souboru protokolů hovorů, který chcete skenovat.
  4. Krok 4: Obnovení historie smazaných hovorů pro Android.

Přečtěte si více

Jak obnovit historii volani Android?

Pokud jste zvyklí na ukládání protokolů Android volání s výše uvedenými kroky dříve, můžete obnovit protokoly volání snadno s aplikací. Krok 1Otevřete aplikaci a přejděte na stránku disk Google přes ikonu nabídky > Osobní > disk Google. Krok 2Vyberte hovory, které chcete obnovit. Jak obnovit historii volání iPhone? Zapněte tlačítko „Zobrazit pouze smazané položky“ nahoře, aby se odstraněné protokoly hovorů z iPhone zobrazovaly červeně. Zaškrtněte a zkontrolujte historii hovorů z iPhone pomocí okna náhledu v pravém podokně. Po výběru historie všech smazaných hovorů stiskněte tlačítko „Obnovit“.

Také, jak najit historii volani?

Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu

  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.
Můžete se také zeptat, jak obnovit smazanou historii v mobilu? Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.

Můžete se také zeptat, jak získat výpis hovorů?

Jak si Podrobný výpis služeb objednat?

  1. online v Můj T‑Mobile.
  2. posláním SMS ve tvaru: VYPISSLUZEB A E (pro elektronický výpis) na číslo 4603.
Jak zjistit příchozí hovory? Příchozí hovory se dají zjistit na základě tzv. identifikace zlomyslného volání (i když se o zlomyslné hovory nejedná) – výpis je možný zajistit pouze pro 1-5 telefonních čísel, která na vaše číslo volají, za poplatek 252 Kč vč. DPH.

Lidé se také ptají, jak nastavit zmeškané hovory?

Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů). Jak funguje aplikace duo? Google Duo můžete využít k hlasovým hovorům a videohovorům. Všechny hovory se uskutečňují prostřednictvím vašeho mobilního datového tarifu, případně přes Wi-Fi. Nespotřebovávají tedy minuty na volání mobilem. Pokud využíváte mobilní data, můžou se vám účtovat poplatky.

Co to je odchozí hovor?

Typ deníku je Telefon. Předvyplňuje se čas, kdy hovor začal. Pokud má uživatel v okně deníku zobrazené pole Telefon, doplní se automaticky číslo volajícího (příchozí hovor) či volaného (odchozí hovor).

By Nikolaus Garten

Co je to tty? :: Jak resetovat rozlišení?
Užitečné odkazy