Domovská stránka > J > Jak Zjistit Historii Volání?

Jak zjistit historii volání?

Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů. Klepněte na Upravit. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.

Přečtěte si více

A další otázka, jak obnovit smazaný hovor?

Chcete obnovit smazaný protokol hovorů Android, které jsou omylem smazány? Ve skutečnosti můžete k dosažení tohoto cíle použít bezplatný software pro obnovu dat pro Android. MiniTool Mobile Recovery pro Android je dobrá volba. Nyní to můžete sledovat MiniTool průvodce v tomto příspěvku dělat tuto práci. Jak obnovit smazanou historii v mobilu? Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.

Jak zjistit vypis hovorů?

Jak si Podrobný výpis služeb objednat?

  1. online v Můj T‑Mobile.
  2. posláním SMS ve tvaru: VYPISSLUZEB A E (pro elektronický výpis) na číslo 4603.
Také, jak obnovit historii volání iphone? Řešení 1: Obnovte historii hovorů z iPhone z předchozí zálohy iCloud nebo iTunes. Pokud jde o hledání bezplatného řešení pro obnovení historie hovorů, možná by vás napadlo první obnovit ze zálohy iCloud nebo iTunes. Toto řešení je také oficiálním doporučením společnosti Apple pro obnovu dat z iPhonu.

Jak zjistit historii v mobilu?

Historie prohlížení

  1. Stačí v pravém dolním rohu displeje ťuknout na tlačítko a vybrat možnost Historie.
  2. Zobrazí se vám seznam navštívených stránek.
  3. Kliknutím na položku v historii si stránku otevřete.
Také, jak obnovit historii v google chrome? Obnovit smazanou historii z Google Chrome: otevřete koš a zkontrolujte, zda tam byly uloženy smazané soubory historie. Pokud ano, vyberte je a poté stiskněte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud ne, možná jste trvale smazali historii prohlížení.

Jak obnovit smazanou historii Safari?

Chcete-li obnovit náhodně ztracené Safari na iPhonu klikněte Historie Safari, procházejte a vyberte všechny omylem smazané Safari na iPhone. Tuto metodu můžete také použít, pokud hledáte, jak zkontrolovat historii na iPadu poté, co jste jej smazali. Co to je odchozí hovor? Typ deníku je Telefon. Předvyplňuje se čas, kdy hovor začal. Pokud má uživatel v okně deníku zobrazené pole Telefon, doplní se automaticky číslo volajícího (příchozí hovor) či volaného (odchozí hovor).

Jak zjistit příchozí hovory?

Příchozí hovory se dají zjistit na základě tzv. identifikace zlomyslného volání (i když se o zlomyslné hovory nejedná) – výpis je možný zajistit pouze pro 1-5 telefonních čísel, která na vaše číslo volají, za poplatek 252 Kč vč. DPH.

By Rashida Storlie

Jak obnovit iPhone ze zálohy na iCloud? :: Kde najdu hesla ve Windows?
Užitečné odkazy