Domovská stránka > J > Jak Proškrtnout Buňku Ve Wordu?

Jak Proškrtnout buňku ve Wordu?

Kurzor na požadovanou buňku, pravé tl. myši -> formát buněk, záložka ohraničení a zde si vyber svému srdci nejbližší.

Přečtěte si více

Také, jak označit vše?

CTRL+a je užitečná klávesová zkratka, která dává pokyn: Vybrat vše. Tato zkratka se často kombinuje s kopírováním. Jak označit více částí textu? Od verze Wordu 2000 je možné označovat nesouvislý text. Označíme-li část textu, přidržíme klávesu CTRL a označujeme další část textu. Takto lze efektivně např. formátovat více částí textu najednou.

Jak v Excelu zkopírovat celý list?

Kopírování listu ve stejném sešitu

  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na ouško listu a vyberte možnost Přesunout nebo zkopírovat.
  2. Zaškrtněte políčko Vytvořit kopii.
  3. V části Před list vyberte, kam chcete kopii umístit.
  4. Vyberte OK.
Jak zkopírovat celou tabulku v Excelu? Vyberte buňku nebo oblast buněk. Vyberte Kopírovat nebo stiskněte Ctrl+C. Vyberte Vložit nebo stiskněte Ctrl+V.

Jak zálohovat celý systém?

Klepněte na tlačítko Start, do pole Zahájit hledání zadejte zálohování a potom v seznamu programy klepněte na tlačítko zálohování a obnovení . Ve skupinovém rámečku Zálohovat soubory nebo celý počítačklepněte na tlačítko Zálohovat soubory . Vyberte, kam chcete uložit soubor zálohy a potom klepněte na tlačítko Další. A další otázka, jak se zbavit prázdné stránky ve wordu? Odstranění stránky ve Wordu

  1. Klikněte nebo klepněte na libovolné místo na stránce, kterou chcete odstranit, stiskněte Ctrl+G.
  2. Do pole Zadejte číslo stránky zadejte \page.
  3. Stiskněte enter na klávesnici a pak vyberte Zavřít.
  4. Ověřte, že je vybraný obsah stránky, a potom na klávesnici stiskněte Delete.

Jak upravit dokument ve Wordu?

Pokud chcete v dokumentu dělat změny, přepněte do zobrazení pro úpravy, kde můžete přidávat a odstraňovat obsah a dělat další věci, třeba: Přidejte tabulky a obrázky. Použití stylů Úprava formátování Jak přehodit kapitoly ve Wordu? Přejděte na Reference > Obsah > Vlastní obsah. Zvolte možnost Změnit. Pokud je tlačítko Změnit neaktivní, přepněte možnost Formáty na Podle šablony. V seznamu Styly klikněte na úroveň, kterou chcete přizpůsobit, a potom klikněte na Změnit.

Jak posunout konec oddílu?

Pokud jste do dokumentu přidali konce oddílů, můžete jejich začátek a konec zobrazit nejsnadněji tak, že zobrazíte formátovací značky. Přejděte na Domů avyberte Zobrazit všechny netisknutelné znaky. Vyberte konec oddílu a stiskněte Klávesu Delete.

By Davidoff

Co znamená Obraceny otazník? :: Jak se kopíruje stránka?
Užitečné odkazy