Domovská stránka > V > V Kterých Země Se Mluví Francouzsky?

V kterých země se mluví francouzsky?

Vedle Francie, Belgie, Švýcarska, Lucemburska, Monaka a Kanady je francouzština úředním jazykem také v mnoha afrických zemích a zámořských regionech, například ve Středoafrické republice, Demokratické republice Kongo, Francouzské Polynésii nebo v Senegalu.

Přečtěte si více

Jak stary je český jazyk?

Čeština se vyvinula ze západních nářečí praslovanštiny na konci 10. století. Je částečně ovlivněná latinou a němčinou. Jak se řekne francouzsky Dobré ráno? matin m , matinée f Dobré ráno ! Bonjour !

Co znamená francouzský Sava?

“ Jedná se o neformálnější způsob, jak se druhých zeptat, jak se jim vede, ale můžete se tak optat jen lidí, které už znáte. Výslovnost je zhruba komon sa va (n je nosovka). Samo o sobě ça znamená „to“. Jak odpovedet na Merci? Přejděte na ""merci bien.""Tohle je další výraz pro ""děkuji mnohokrát."" Bien se obvykle používá pro ""dobře"" nebo ""dobrý,"" ale také může znamenat ""velmi."" Přesnější překlad tohoto výrazu by byl ""dobře děkuji"" nebo ""velmi děkuji,"" což nedává v češtině moc smysl.

Jak se rekne spanelsky Miluji tě?

(milenecky) querer, amarMiluji tě. Te quiero. Lidé se také ptají, jak se řekne miluji tě? milovat: Miluji tě. I love you.

Když to vezmeme v úvahu, jak se řekne rusky miluji tě?

vyznání lásky řekne v některých cizích jazycích? Rusky- Я тебя люблю! Jak se řekne španělsky dobrý den? den: Dobrý den! ¡Buenos días!

Jak napsat dopis ve francouzštině?

Dopis - Úvod

  1. Milý Johne, Cher Benjamin,
  2. Milá maminko, Milý tatínku, Chère Maman / Cher Papa,
  3. Milý strýčku Jerome, Cher Oncle Jeremy,
  4. Ahoj Johne, Salut Sylvain,
  5. Čau Johne, Coucou Daniel,
  6. Johne, Victor,
  7. Můj milý/Moje milá, Mon chéri / Ma chérie,
  8. Můj nejdražší/Moje nejdražší, Mon cher et tendre / ma chère et tendre.

By Sacttler

Jak se píše e-mailová adresa? :: Kdo je pedagog volného času?
Užitečné odkazy