Domovská stránka > J > Jak Vznikl Spongebob?

Jak vznikl Spongebob?

Americký animovaný televizní seriál Spongebob v kalhotách vytvořil mořský biolog a animátor Stephen McDannell Hillenburg. Většina dílů, které se vysílají v ČR od roku 2009, se zaměřuje na dobrodružství podmořské houby Spongeboba a jeho přátel v podvodním městě Zátiší Bikin.

Přečtěte si více

Kdo vymyslel Spongeboba?

Spongebob v kalhotách (v anglickém originále SpongeBob SquarePants) je americký animovaný televizní seriál vytvořený mořským biologem a animátorem Stephenem McDannell Hillenburgem. Kdy se narodil Spongebob? Na svůj věk vypadá dobře! V jednom z dílů je vidět zřetelně občanka pana Krabse, podle které je patrné, že se narodil 30. listopadu 1942.

Jak vypada Spongebob?

2015 (CinemArt) | http://www.totalfilm.cz SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Jak zemřel SpongeBob v kalhotách? ALS je zkratka pro amyotrofickou laterální sklerózu, neurodegenerativní onemocnění, které se v roce 2014 dostalo do povědomí lidí v souvislosti s takzvanou kbelíkovou výzvou, při které si lidé na hlavu vylévali kbelík s ledovou vodou.

Jak zemrel Sepiak ze Spongeboba?

„Jsme neuvěřitelně zarmouceni zprávou o tom, že Steve Hillenburg zemřel po boji s ALS,“ uvedla televizní stanice. „Byl milovaným přítelem a dlouholetým kreativním partnerem všem v Nickelodeon, v srdcích jsme s celou jeho rodinou,“ dodala stanice. Jak zemřel pan Krabs? Pan Krabs je hrozný lakota, a proto nařídí Spongebobovi prodat zkažený hambáč, který pak později sám sní. Hambáč mu však udělá zle, a tak je převezen do nemocnice, aby tam zemřel. Pan Krabs se však na smrtelné posteli domluví s Davym Jonesem, že se změní, takže ho smrt prozatím mine.

Můžete se také zeptat, kolik roků má spongebob?

Navíc je i velmi dětinský, což u 24. leté Mořské Houby je smrtící kombinace. Vzhled: Spongebob je Mořská houba, je hranatého tvaru, je žlutý a má v sobě díry. Kolik dilu má Spongebob? Americký animovaný dětský televizní seriál Spongebob v kalhotách má doposud v Americe přes 260 odvysílaných epizod ve 12 řadách.

Kde žije SpongeBob?

V podvodním městě Zátiší Bikin žije žlutá a pórovitá mořská houba SpongeBob, která nosí kalhoty a jejím nejlepším přítelem je mořská hvězdice Patrick. SpongeBob pracuje v restauraci u pana Krabse společně se svým sousedem Sépiákem, který ho zrovna nemá příliš v lásce.

By Chloette

Na co hraje Sepijak? :: Jak se píše na počítači D?
Užitečné odkazy