Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Ke Schuzce Teams?

Jak se připojit ke schuzce Teams?

Připojení se ke schůzce Teams na webu

  1. V pozvánce na e-mail vyberte kliknutím sem se připojíte ke schůzce.
  2. Máte tři možnosti:
  3. Zadejte svoje jméno.
  4. Zvolte nastavení zvuku a videa.
  5. Vyberte Připojit se.
  6. V závislosti na nastavení schůzky budete hned zahozeni nebo přejdete na předsálí, kde vás někdo ze schůzky bude připustit.

Přečtěte si více

Jak se přihlásit do Teams jako host?

Pokud chcete přidat hosta do týmu v Teams:

  1. Vyberte Teams. a v seznamu týmů přejděte do týmu.
  2. Vyberte Další možnosti. > Přidat člena.
  3. Zadejte e-mailovou adresu hosta.
  4. Přidejte jméno hosta.
  5. Vyberte Přidat.
Jak zalozit schuzku v Teams? Existuje několik způsobů, jak vytvořit rychlou schůzku:
  1. Otevřete Microsoft Teams. Na kartě Chat (Chat) vyberte New Meeting (Nová schůzka) v horní části seznamu.
  2. Otevřete Microsoft Teams. Vyberte kartu Kalendář,vyberte v horní části obrazovky a pak vyberte Vytvořit schůzku.

Jak získat odkaz na schůzku v MŠ Teams?

na levé straně aplikace. Vyberte živou událost. U událostí, které se budou produkovat v Teams, vyberte Získat odkaz a zkopírujte odkaz na živou událost, abyste ho mohli sdílet s účastníky, jak se vám to hodí – pošlete ho v kanálu Teams, e-mailu, na webu, jako je SharePoint, nebo ho přidejte do skupiny pro spolupráci. Jak se dostat do MŠ Teams? Přihlášení a zahájení práce v aplikaci Teams

  1. Spusťte Teams. Ve Windows klikněte na Start. > Microsoft Teams. Na Macu přejděte do složky Aplikace a klikněte na možnost Microsoft Teams. V mobilním telefonu klikněte na ikonu Teams.
  2. Přihlaste se pomocí svého Microsoft 365 uživatelského jména a hesla.

Když to vezmeme v úvahu, jak se připojit k hovoru na teams?

Volání do. Pokud nemůžete používat aplikaci Teams nebo Teams na webu, můžete se připojit k některým schůzkám tak, že zavoláte na telefonní číslo. Pokud je v pozvánce na schůzku telefonní číslo a ID konference, stačí číslo vytočit, aby se připojilo. Jak vytvořit schůzku v Teams pro hosty? Klepněte na ikonu Teams v pásu karet v Outlooku. Zadejte potřebné informace o schůzce (čas, účastníky, informace...) a klepněte na Poslat. Všem účastníkům se pošlou pozvánky. Pokud nechcete pozvánku rozeslat, nechejte pole pro účastníky prázdné a místo Poslat událost jen uložte.

Kdo může obejít předsálí?

Volba, kdo může předsálí obejít

Jako organizátor schůzky se můžete rozhodnout, kdo se na vaše schůzky dostane přímo, a kdo by měl čekat, až ho někdo pustí. Pokud se rozhodnete, že budete chtít, aby lidé čekali, vy (a všichni ostatní, kdo je smí přijmout), uvidíte v předsálí seznam lidí.
Jak se pripojit na online hodinu? Google Meet je jednoduchý způsob, jak se připojit na lekci bez toho, aniž byste si museli do svého zařízení stahovat novou aplikaci. Vše, co potřebujete, je počítač (poslouží i tablet nebo mobilní telefon), dobré připojení k internetu a klik na jeden odkaz, který vám pošleme emailem.

Jak vytvořit videokonferenci v Teams?

V aplikaci Teams nainstalované v počítači si v levém menu zvolte „Týmy“ a v přehledu týmů najděte tým s názvem předmětu, pro který chcete videokonferenci naplánovat (např. Chemický software“). Po otevření požadovaného týmu se nacházíte na hlavní stránce týmu v kategorii „Obecné“.

By Tobias Vanduyne

Jak se naučit pracovat s počítačem? :: Jak změnit věk na Discordu?
Užitečné odkazy