Domovská stránka > J > Jak Používat Microsoft Teams Zdarma?

Jak používat Microsoft Teams zdarma?

Vyzkoušejte to!

  1. Přejděte na products.office.com/microsoft-teamsa vyberte Zaregistrovat se zdarma.
  2. Zadejte e-mail účtu Microsoft a vyberte Další.
  3. Zvolte možnost a vyberte Další.
  4. Zadejte vaše heslo a vyberte Přihlásit se.
  5. Přidejte poslední podrobnosti a vyberte Nastavit Teams.
  6. Zvolte, jak otevřít a používat Teams:

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak se pripojit k teams?

Připojení se ke schůzce Teams na webu

  1. V pozvánce na e-mail vyberte kliknutím sem se připojíte ke schůzce.
  2. Máte tři možnosti:
  3. Zadejte svoje jméno.
  4. Zvolte nastavení zvuku a videa.
  5. Vyberte Připojit se.
  6. V závislosti na nastavení schůzky budete hned zahozeni nebo přejdete na předsálí, kde vás někdo ze schůzky bude připustit.
Jak pouzivat Teams? Použití aplikace během schůzky
  1. Během schůzky vyberte ikonu aplikace, abyste aplikaci otevřeli. Pokud aplikaci nevidíte, možná ji budete muset přidat ke schůzce. Vyberte Další akce > přidat aplikaci.
  2. Začněte aplikaci používat. Ostatní uživatelé schůzky obvykle nevidí, co v aplikaci děláte, dokud je nezaujíte.

Kdo muze pouzivat Teams?

Teams si dnes může zaregistrovat libovolný uživatel s jakoukoli firemní nebo uživatelskou e-mailovou adresou. K bezplatné verzi Teams budou mít přístup lidé, kteří zatím nemají placené komerční předplatné Microsoftu 365. Jak zalozit účet Teams? Přejděte na products.office.com/microsoft-teamsa vyberte Zaregistrovat se zdarma. Zadejte adresu Gmailu a vyberte Další. Zvolte možnost a vyberte Další. Vzhledem k tomu, že máte adresu Gmailu, budete si muset vytvořit nový účet Microsoft.

Jak zprovoznit Microsoft Teams?

Přihlášení a zahájení práce v aplikaci Teams

  1. Spusťte Teams. Ve Windows klikněte na Start. > Microsoft Teams. Na Macu přejděte do složky Aplikace a klikněte na možnost Microsoft Teams. V mobilním telefonu klikněte na ikonu Teams.
  2. Přihlaste se pomocí svého Microsoft 365 uživatelského jména a hesla.
Můžete se také zeptat, jak se připojit na teams přes odkaz? K připojení ke schůzce v Teams potřebujete jen odkaz. Výběrem možnosti Kliknutím sem se připojíte ke schůzce v pozvánce na schůzku, abyste se mohli dostat na stránku, na které se můžete připojit buď na webu, nebo si stáhnout desktopovou aplikaci. Pokud už máte aplikaci Teams, schůzka se otevře automaticky v ní.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat pozvánku na teams?

Pozvánka přes účet Microsoft

na levé straně aplikace a pak klikněte na možnost Pozvat uživatele. Zvolte Pozvat vaše kontakty, abyste mohli vybrat ze seznamu e-mailových kontaktů, nebo zvolte Pozvat e-mailem a ručně vložte uživatele, které chcete pozvat.
Jak poslat odkaz na schůzku Teams? na levé straně aplikace. Vyberte živou událost. U událostí, které se budou produkovat v Teams, vyberte Získat odkaz a zkopírujte odkaz na živou událost, abyste ho mohli sdílet s účastníky, jak se vám to hodí – pošlete ho v kanálu Teams, e-mailu, na webu, jako je SharePoint, nebo ho přidejte do skupiny pro spolupráci.

Jak vytvořit videokonferenci v Teams?

V aplikaci Teams nainstalované v počítači si v levém menu zvolte „Týmy“ a v přehledu týmů najděte tým s názvem předmětu, pro který chcete videokonferenci naplánovat (např. Chemický software“). Po otevření požadovaného týmu se nacházíte na hlavní stránce týmu v kategorii „Obecné“.

By Berne

Jak fungují moderní antiviry? :: Jak streamovat z fotoaparátu?
Užitečné odkazy