Domovská stránka > J > Jak Změnit Věk Na Discordu?

Jak změnit věk na Discordu?

Chcete-li změnit svůj věk na Discordu, musíte odeslat žádost na Discord. Ve formuláři je potřeba vyplnit datum narození a připojit pokud možno fotografii, na které máte občanský průkaz. Poté odešlete žádost a wait for Discord to change your age.

Přečtěte si více

Jak skrýt zprávy na Discordu?

Chcete -li do textové zprávy přidat značku spoileru, zadejte na začátek zprávy „/ spoiler“. Odeslání „/ spoiler is a spoiler message“ na server Discord skryje zprávu, dokud se příjemci nerozhodnou ji zobrazit. Můžete také zadat dvě svislé čáry na začátku a na konci vaší zprávy. Jak udělat skrytou zprávu na Discordu? Chcete-li přidat značku spoileru na textovou zprávu, zadejte "/ spoiler" na začátku zprávy. Odesílání "/ spoiler Toto je zpráva Spoiler" v serveru Discord Server skryje zprávu, dokud jej příjemci rozhodnou zobrazit. Alternativně můžete na začátku a na konci zprávy zadat dvě svislé pruhy.

Jak nastavit hudbu na Discordu?

Existují pouze dva způsoby přehrávání hudby v aplikaci Discord. Použijte robota a připojte svůj účet ke Spotify. Přehrávejte hudbu pomocí mikrofonu. Pokud jde o to, jak přidat smajlíky na discord? V rozevírací nabídce Discord server klepněte na Settings pro přístup k nastavení serveru. Klepněte Emoji v Server Settings pro přístup k vlastním nastavením emotikonů. Stejně jako aplikace pro PC a Mac se seznam požadavků na emotikony objeví v Emoji.

Můžete se také zeptat, jak odejit ze skupiny na discordu?

Jak opustit server Discord pomocí aplikace Discord Desktop

  1. Nejprve můžete otevřít aplikaci Discord na počítači se systémem Windows nebo Mac.
  2. Na levém panelu vyhledejte a klikněte na server, který chcete opustit.
  3. Klikněte na název serveru a klikněte na Opustit server Poté již tento server v seznamu serverů neuvidíte.
Jak zvýraznit zprávu na Discordu? Jak v aplikaci Discord zvýraznit text tučně

Chcete -li na zprávy Discord použít tučné formátování textu, přidejte před odesláním zprávy dvě hvězdičky (**) na začátek a konec zprávy. Například „** Tato zpráva je tučně **“ by vedla ke zprávě, která se zobrazí jako „ Tato zpráva je tučně".

Jak vytvořit emotikony?

Vytvoření

Emoji Maker funguje na Androidu takto:

  1. Využít Nové Emoji z domovské obrazovky.
  2. Vyberte si pozadí emodži.
  3. Pomocí ikon nabídek ve spodní části aplikace můžete vybrat obočí, oči, ústa, gesta rukou, vlasy, vlasy na obličeji, masku a další.
Jak nastavit reakční role na Discordu? Chcete-li to provést, musíte Open Discord > select the server > click Server name > Server Settings > Roles > Click on + Button beside roles. Teď můžeš give a name to your role and also set the permissions they have on your server a uložit změny.

Jak odejít z týmu Teams?

Pokud se rozhodnete opustit skupinový chat v Teams, proveďte toto:

  1. Výběrem. chatu otevřete seznam chatů.
  2. Najděte název skupiny, kterou chcete opustit.
  3. Vyberte Další možnosti. > Opustit. Pokud si to rozmyslíte, požádejte někoho, aby vás znovu pozval do skupiny.

By Brodench

Jak se připojit ke schuzce Teams? :: Jak najit server na Discordu?
Užitečné odkazy