Domovská stránka > J > Jak Kopírovat A Vkladat Na Macu?

Jak Kopírovat a vkladat na Macu?

Na Macu můžete například stisknout Cmd-C nebo použít příkaz Úpravy > Kopírovat. Zkopírovaná data budou na ostatních zařízeních k dispozici pro vložení jen po krátkou dobu. Vložení na zařízení: Umístěte ukazatel na požadované místo a data vložte. Na svém iPadu můžete například dvakrát klepnout a vybrat volbu Vložit.

Přečtěte si více

Jak vložit zkopírovaný odkaz?

V části nastavení vyberte sdílet, kopírovat & vložit. V části sdílet, kopírovat & vložitvyberte výchozí možnost, kterou chcete použít: odkaz, pokud chcete vložit adresu URL jako hypertextový odkaz nebo prostý text, vložte adresu URL jako webovou adresu. A další otázka, jak kopírovat do schránky? Otevřete soubor, ze kterého chcete zkopírovat položky. Vyberte první položku, kterou chcete zkopírovat, a stiskněte Ctrl+C. Pokračujte v kopírování položek ze stejných nebo jiných souborů, dokud neshromaždíte všechny položky, které chcete. Schránka Office může obsahovat až 24 položek.

Jak vložit zkopírovaný text?

klepnutím na: [Kopírovat] pro kopírování nebo [Vyjmout] pro vyjmutí vybraných znaků. Umístěte kurzor na místo, kam chcete vložit zkopírovaný text a přidržte prst (přibližně 2 sekundy). Chcete-li text vložit, vyberte [Vložit]. Jak Kopírovat text Mac? Pokud je pro vás Mac novinkou, můžete kopírovat a vkládat pomocí klávesových zkratek -- Command + C pro kopírování a Command + V pro vkládání – nebo můžete kliknout pravým tlačítkem a vybrat možnost "Kopírovat" a "Vložit" ručně.

Jak na Macu Kopírovat obrázek?

Na svém Macu proveďte kteroukoli z následujících akcí: Kopírování v rámci dokumentu: Vyberte položku, kterou chcete zkopírovat, stiskněte a držte klávesu Alt a potom položku přetáhněte na nové místo v dokumentu. (Pokud nepodržíte klávesu Alt, položka bude místo zkopírování přesunuta.) Jak Kopírovat odkaz v telefonu? Vyberte na stránce nějaké slovo tak, že nad ním dlouze podržíte prst. Tažením za úchytky ohraničující oblast výběru zahrňte do výběru všechen text, který chcete zkopírovat. Klepněte na Kopírovat na nástrojové liště, která se objevila.

Tak jak kopírovat odkaz na počítači?

Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:

  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.
Jak Kopírovat URL adresu? Zkopírujte adresu URL podle svého prohlížeče:
  1. Chrome: Klepněte na adresní řádek. Pod adresním řádkem vedle adresy stránky klepněte na Kopírovat .
  2. Firefox: Podržte adresní řádek a poté klepněte na Kopírovat.

Co znamená zkopírováno do schránky?

Kopírování dat do schránky (CTRL+C)

Kopírováním dat do schránky se rozumí vytvoření kopie označeného textu, obrázku nebi jiných dat ve schránce, přičemž to, co bylo do schránky zkopírováno, zůstane v dokumentu na původní pozici nezměněno.

By Rodney

Jak se dostat do schránky v mobilu? :: Co vyvazi Japonsko?
Užitečné odkazy