Jak mám Kopírovat odkaz?
Výchozí chování je odkaz, který chcete vložit jako hypertextový odkaz: V Microsoft Edge zkopírujte adresu URL, kterou chcete použít, na panelu Adresa, a to tak, že na ni kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete Kopírovat z místní nabídky nebo vyberete adresu a stisknete klávesy CTRL + C.
Jak Kopírovat text v pdf?
Otevřete dokument PDF v aplikaci Reader. Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obraz. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat. Jak se dostat do schránky? Pokud se chcete dostat do historie schránky, stiskněte Windows klávesa s logem + V. Z historie schránky můžete často používané položky vložit a připnout tak, že vyberete jednotlivé položky z nabídky schránky.
Jak Kopírovat na iPhonu?
Jak zkopírovat text na fotce nebo obrázku
- Otevřete aplikaci Fotky a vyberte fotku nebo vyberte nějaký obrázek na webu.
- Stisknutím a podržením slova a přesunutím uchopovacích bodů upravte výběr.
- Klepněte na Kopírovat. Pokud chcete vybrat veškerý text na fotce, klepněte na Vybrat vše.
- Vyjmutí: Klepněte na Vyjmout nebo použijte dvakrát za sebou sevření třemi prsty.
- Kopírování: Klepněte na Kopírovat nebo použijte sevření třemi prsty.
Můžete se také zeptat, jak vložit text do png?
Vyberte text, který chcete „vyfotografovat“ a stiskem klávesové zkratky Ctrl-C jej zkopírujte do schránky. Spusťte program Malování, aplikaci, která je standardní součástí operačního systému Windows, a stiskem klávesové zkratky Ctrl-V vložte text jako obrázek a soubor uložte. Také, jak napsat text jinak? Použití příkazu Vložit jinak
- Snímek, obrázek, text nebo objekt, který chcete vložit, můžete vyjmout nebo zkopírovat.
- Klikněte na Office na místo, kam chcete položku vložit.
- Na kartě Domů klikněte ve skupině Schránka na šipku pod tlačítkem Vložit, klikněte na Vložit jinak a potom zvolte jednu z níže uvedených možností.
Lidé se také ptají, jak napsat text ve wordu?
Pokaždé když do dokumentu ve Wordu vložíte nějaký text ze schránky, zobrazí se v pravé spodní části vloženého textu tlačítko s popiskem »Ctrl«, skrývající malou nabídku možností vkládání textu. Pokud v ní kliknete na tlačítko s písmenem »A«, vloží se text ze schránky bez svého zdrojového formátování. Jak psát text do obrázku? Vkládání obrázků pomocí ikony VLOŽIT/UPRAVIT OBRÁZEK
- Kurzorem myši označte místo v textu, kam chcete vložit obrázek.
- Klikněte na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT OBRÁZEK.
- Otevře se okno VYBERTE OBRÁZEK, ve kterém zvolíte kliknutím požadovaný obrázek.
Jak vložit text pod obrázek?
Ostatní aplikace Office
- Přidejte textové pole pod obrázek nebo poblíž obrázku, který má mít titulek. Textové pole budete možná muset přetáhnout na požadované místo.
- Klikněte do textového pole a zadejte text popisku.
- Vyberte obrázek a textové pole a potom na kartě Nástroje obrázku – Formát klikněte na tlačítko Skupina.
Similar articles
- Jak kopírovat odkaz na soubor?
- Jak kopírovat odkaz na webovou stránku?
- Jak kopírovat Odkaz z youtube na mobilu?
- Jak kopírovat hypertextový odkaz?
- Jak kopírovat odkaz na Facebooku?
- Jak kopírovat odkaz na počítači?
- Jak kopírovat odkaz z Facebooku?
- Co mám dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
- Co mám dělat když mám zavirovaný počítač?