Domovská stránka > J > Jak Správně Nabít Nový Telefon?

Jak správně nabít nový telefon?

Místo toho, abyste jej nechali úplně vybít, snažte se připojovat telefon ke zdroji napájení vždy, když hodnota baterie klesne pod 30 %. Neustálé přechody ze zcela vybitého na zcela nabitý telefon totiž dlouhodobě snižují celkovou kapacitu akumulátoru. Novým akumulátorům navíc ani nesvědčí nabíjení do sta procent.

Přečtěte si více

Jak spravne nabíjet mobil?

Jak správně nabíjet telefon?

  1. Ideální jsou pravidelné kratší cykly nabíjení.
  2. Vyhněte se dlouhým cyklům od 0 do 100 % a nabíjení přes noc.
  3. Ukončete nabíjení v okamžiku, kdy baterie dostáhne 80 až 90 %.
  4. Během nabíjení nestreamujte nebo nezatěžujte příliš baterii.
  5. Vyhýbejte se zahřívání baterie.
Když to vezmeme v úvahu, jak casto nabijite mobil? K jednomu úplnému nabíjecímu cyklu dojde, když vybijete 100 % kapacity baterie – ne však nutně při jednom nabití. Jeden den tedy můžete využít 60 % kapacity baterie, a přes noc ji plně dobít. Když druhý den využijete 40 % kapacity, vybilo se celkem 100 % – tyto dva dny dávají dohromady jeden kompletní nabíjecí cyklus.

Pokud jde o to, proč nenabíjet telefon přes noc?

Moderní smartphony v sobě mají sice zabudovaný čip, který zajistí, že se telefon nenabije více, než by měl, avšak nabíječka je i nadále zapojena v elektřině, což může zvyšovat její teplotu, a tím i poškodit samotnou kapacitu telefonu. Je tedy lepší telefon přes noc nenabíjet. Podle toho, jak dlouho nabíjet nový mobil? Možná si vzpomenete na návody na nabíjení starších Ni-MH baterií, kde se píše, že novou baterii je nutné třikrát po sobě nabíjet v rozsahu 8 – 12 hodin, aby se baterie aktivovala. Ale u nových Li-Ion baterií to nutné není. Ty fungují zcela jinak, a první nabíjení je tu stejné jako všechna ostatní nabíjení.

Tak jak šetrně nabíjet mobil?

Chcete být šetrní k baterii?Honor radí, jak správně nabíjet telefon

  1. Nabíjejte dřív, než se dostanete pod 20 % Prvním extrémem, který si někteří z nás pamatují, je podmínka nechat telefon nejdříve zcela vybít.
  2. Nenabíjejte přes noc.
  3. Nepoužívejte telefon, když nabíjíte.
  4. Nabíjejte jen originálním adaptérem.
Jak zachazet s novym telefonem? Při prvním použití je ale vhodné baterii zcela nabít, následně odpojit od nabíječky, nechat asi hodinu odpočinout a pak znovu na chvíli připojit k nabíječce. Tím se dosáhne maximálního nabití baterie. Poté ale už není nutné baterii nabít vždy do 100 %.

Podle toho, jak nabít telefon telefonem?

Stačí aktivovat funkci „Wireless PowerShare“ na oznamovacím panelu a poté položit druhé zařízení do středu telefonu Note10/Note10+ (zadními stranami k sobě). Po přenosu dostatečného množství energie zařízení oddělte nebo počkejte, dokud nebude druhé zařízení zcela nabito. Jak zrychlit nabíjení telefonu? Naučte se správně a hlavně rychle nabíjet mobilní telefon.Lidé často zbytečně chybují

  1. Promažte otevřené aplikace.
  2. Očistěte vstup pro nabíječku.
  3. Vyhněte se bezdrátovým nabíječkám.
  4. Pozor, telefon se nesmí přehřívat.
  5. Pořiďte si rychlonabíječku.
  6. Vyměňte si starou baterii za novou.

Podle toho, jak casto nabijet telefon?

Úplné vybití současným akumulátorům ani zdaleka neprospívá, naopak by uživatelé telefonů měli zapojit přístroj do nabíječky dříve, než baterie klesne pod 20 %. Stejně tak nevadí mobil nabíjet po částech i několikrát denně, než ho nechat plně vybít.

By Abramo

Jak se ničí baterie v telefonu? :: Jak prodloužit výdrž baterie?
Užitečné odkazy