Domovská stránka > J > Jak Poslat Fotky Z Iphone Přes Bluetooth?

Jak poslat fotky z iPhone přes Bluetooth?

K tomu slouží aplikaci Send Anywhere pro iOS, Android, Windows Phone a Amazon Kindle, která je ke stažení zcela zdarma funguje prostřednictvím bluetooth a Wi-Fi, proto je potřeba k přeposlání dodržet vzdálenost několika metrů. Při zaslání souborů opíšete ověřovací kód a poté začne druhé zařízení přijímat soubor.

Přečtěte si více

Proč mi nejde synchronizovat iPhone s iTunes?

Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení. Jak odblokovat iPhone? Jak odblokovat iPhone pomocí iCloud

  1. Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud.
  2. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID.
  3. Přejděte do aplikace Najít iPhone.
  4. V horní části okna klikněte na Všechna zařízení
  5. Vyberte iPhone, který chcete vymazat.

Co se Zablokovanym Iphonem?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Jak stáhnout pisnicky z iPhone do PC? V aplikaci iTunes na PC vyberte z místní nabídky vlevo nahoře volbu Hudba a pak klikněte na tlačítko Knihovna. Hudbu do knihovny iTunes v počítači můžete stáhnout jedním z následujících způsobů: Klikněte na tlačítko Stáhnout z iCloudu u dané položky.

Jak stáhnout data z iPhone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte na iCloud.com, klepněte na Fotky a pak na Vybrat. Vyberte fotky nebo videa, které chcete stáhnout, a klepněte na Další . Vyberte Stáhnout a fotky a videa se stáhnou jako soubor ZIP na iCloud Drive. Na Macu nebo PC stačí přejít na iCloud.com a kliknout na Fotky. Jak dostat hudbu z iPhone do počítače? Přenos souboru z iPhonu do počítače: V seznamu napravo vyberte soubor, který chcete přenést, klikněte na „Uložit do“, vyberte místo, kam chcete soubor uložit, a potom klikněte na Uložit do. Přenos souboru z počítače do iPhonu: Klikněte na Přidat, vyberte soubor, který chcete přenést, a pak klikněte na Přidat.

Jak propojit Iphony?

Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

  1. Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého.
  2. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID.
  3. Počkejte, než se na novém zařízení zobrazí animace.
A další otázka, jak připojit iphone jako disk? diskiPhonuiPhonu

Klepněte na tlačítko Vybrat.
  1. Klepněte na všechny soubory, které chcete přesunout.
  2. Klepněte na položku Přesunout.
  3. Klepněte na externí disk v nabídce.

Může se také zeptat, jak si nabít iphone bez nabíječky?

způsob: použijte USB port

Pokud s sebou nemáte nabíječku na telefon, ale nezapomněli jste odpovídající USB kabel, máte téměř vyhráno. Svůj telefon můžete s jeho pomocí nabít na spoustě veřejných míst, jako jsou letiště, kavárny nebo vozy hromadné dopravy. V řadě z nich existují bezplatné USB porty, nejčastěji typu A.

By Joni Absher

Jak se jmenoval první grafický internetový prohlížeč? :: Jak nabít iPhone přes počítač?
Užitečné odkazy