Domovská stránka > J > Jak Se Prihlasit Do Itunes Store?

Jak se prihlasit do iTunes Store?

Přihlášení k iTunes Storu

  1. V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Účet > Přihlásit se.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Přihlášení pod svým Apple ID: Zadejte své Apple ID a heslo a klikněte na Další. Vytvoření Apple ID: Klikněte na volbu Vytvořit nové Apple ID a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Přečtěte si více

Jak Sparovat iPhone s Windows?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi

  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.
Jak odemykat iPhone? Otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení. Klepněte na Face ID a kód a zadejte kód. Přejeďte na volbu Odemknout pomocí Apple Watch a přepínačem vedle názvu hodinek tuhle funkci zapněte. Pokud na hodinkách není zapnutá detekce zápěstí, zobrazí se výzva, abyste ji zapnuli.

Jak se dostat přes Face ID?

Klepněte na Nastavení Face ID, podržte zařízení tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít. Podívejte se přímo na iPhone, aby byl celý obličej ohraničený rámečkem. Pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh. Po prvním nasnímání obličeje pomocí Face ID klepněte na Pokračovat. Jak odemknout iPhone 12? Chcete-li odemknout iPhone pomocí Face ID, podívejte se na něj a pak přejeďte prstem ze spodní části zamčené obrazovky nahoru. Nebo pokud je iPhone na stole nebo jiném rovném povrchu, můžete ho probudit zvednutím nebo klepnutím. Přejetím prstu od spodního okraje obrazovky nahoru se kdykoli vrátíte na plochu.

Může se také zeptat, jak nastavit face id na iphone?

Nastavení Face ID:

  1. Přejděte do Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód.
  2. Klepněte na Nastavit Face ID.
  3. Podržte zařízení na výšku tak, abyste obličej měli přímo před ním, a klepněte na Začít.
  4. Umístěte obličej do rámečku a pomalým pohybem hlavy vyplňte zobrazený kruh.
Tak kolik stojí odblokovat iphone? Samotný proces trvá obvykle několik dní a cena začíná již od 199 Kč. Pro výši ceny je směrodatné, jaký model iPhonu vlastníte, ale také to, u jakého operátora je zablokovaný.

Jak Najít iPhone kamaráda?

Vyhledejte zařízení na mapě

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta.
Může se také zeptat, jak vyhledat iphone podle cisla? Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone.

Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

By Crista

Proč se iPhone nepřipojí k PC? :: Proč se mi nezobrazuje iPhone v iTunes?
Užitečné odkazy