Domovská stránka > P > Proč Se Mi Nezobrazuje Iphone V Itunes?

Proč se mi nezobrazuje iPhone v iTunes?

Ujistěte se, že je zařízení iOS nebo iPadOS zapnuté, odemčené a je na něm otevřená plocha. Zkontrolujte, jestli máte na Macu nebo počítači s Windows nainstalované nejnovější aktualizace softwaru. Pokud používáte iTunes, ujistěte se, že máte nejnovější verzi.

Přečtěte si více

Proč mi nejde nainstalovat iTunes?

Přesvědčte se, že je zařízení připojené k internetu

Jestli se nic nenačte, použijte jiné zařízení ve stejné síti a zjistěte, zda se může připojit k jakémukoli webu. Když k internetu nemají přístup ani žádná jiná zařízení, resetujte Wi-Fi směrovač tak, že ho vypnete a znova zapnete.
Co znamená pripojit k iTunes? Připojte zařízení k počítači. Zařízení můžete připojit USB nebo USB-C kabelem nebo přes Wi-Fi. Informace o připojení zařízení kabelem najdete v tématu Synchronizace obsahu z iTunes na PC s vašimi zařízeními. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.

Také, jak odemknout iphone s rouškou?

Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou. Jak odblokovat Zamceny iPhone? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Jak najít iPhone v iTunes?

Zobrazení zařízení v iTunes

Pokud máte Windows nebo macOS Mojave nebo starší, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Přečtěte si, co dělat, když zařízení v počítači nevidíte. Pokud máte k počítači připojeno více zařízení, klikněte na ikonu zařízení a vyberte požadované zařízení ze seznamu.
Jak zobrazit iPhone v PC? Import do PC s Windows

Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k PC pomocí USB kabelu. Pokud k tomu budete vyzváni, odemkněte své iOS nebo iPadOS zařízení pomocí kódu. Pokud se na iOS nebo iPadOS zařízení zobrazí dotaz Důvěřovat tomuto počítači?, pokračujte klepnutím na Důvěřovat nebo Povolit.

Jak připojit iPhone k počítači?

Připojte iPhone k PC s Windows. K připojení můžete použít USB nebo také Wi‑Fi propojení, pokud nastavíte synchronizaci přes Wi‑Fi. V aplikaci iTunes na PC s Windows klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes. Jak si nainstalovat iTunes? iTunes můžete nainstalovat z webové stránky Stáhnout iTunes nebo z Microsoft Storu.

Co delat kdyz mi nejde App Store?

Když vám na iPhonu nebo iPadu nejdou stahovat nebo aktualizovat aplikace

  1. Otevřete App Store a přihlaste se. Pokud je v horní části App Storu modré tlačítko účtu, možná nejste přihlášeni.
  2. Ruční aktualizace aplikace.
  3. Zkontrolujte způsob platby.
  4. Upřednostnění stahování
  5. Restartujte zařízení
  6. Kontaktování společnosti Apple.

By Fonzie Yonemori

Jak se prihlasit do iTunes Store? :: Jak ručně nastavit IP adresu?
Užitečné odkazy