Domovská stránka > P > Proč Se Nezobrazuje Příchozí Hovor?

Proč se nezobrazuje příchozí hovor?

To je věc nastavení u operátora. Standardně je ta funkce vypnutá. Tuším se to jmenuje "čekající hovor". Takže se obrať na operátora.

Přečtěte si více

Co dělat když telefon nezobrazuje příchozí hovory?

Zapnutí, vypnutí či zjištění stavu lze provést v menu vašeho telefonu. Služba je zde často označena jako "Čekání hovoru" , "Služba hovorů na lince", "Druhé volání", "Call Waiting", apod. Způsob ovládání služby u jednotlivých telefonů lze zjistit v návodu k danému telefonu. Co znamená cekani hovorů? Čekání hovoru vás upozorní na další hovor během volání

Když budete s někým hovořit a zavolá vám někdo další, budete na nový hovor upozorněni pípáním na pozadí.

A další otázka, jak prijmout hovor iphone?

Dvakrát stisknout tlačítko napájení (to horní)

Volající potom uslyší obsazovací (odmítací) tón. Píp píp píp píp... a ví, že jste to položili. Když se tlačítko napájení zmáčkne jenom jednou, tak sice můj telefon přestane zvonit, ale volající stále vytáčí a slyší volací tón.
Může se také zeptat, proč se nezobrazuje historie volání iphone? Pokud se vám nepodaří rychle najít smazané protokoly hovorů, zapněte v horní části možnost „Zobrazit pouze smazané položky“ a zobrazí se pouze smazané protokoly hovorů. Náhled před obnovením dat pro iOS a poté, co bylo vše hotovo, stiskněte tlačítko „Obnovit“.

Jak nastavit příchozí hovory?

Otevřete aplikaci Telefon > klepněte na Další možnosti (tři svislé tečky) > zvolte Nastavení. Krok 2. Klepněte na Upozornění na hovory a vyzváněcí tón. Pokud jde o to, jak získat výpis hovorů? Jak si Podrobný výpis služeb objednat?

  1. online v Můj T‑Mobile.
  2. posláním SMS ve tvaru: VYPISSLUZEB A E (pro elektronický výpis) na číslo 4603.

Jak nastavit zmeškané hovory?

Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů). Jak nastavit zmeškaný hovor? Služba je zdarma.

  1. Přihlaste se do Samoobsluhy.
  2. Vyberte mobilní službu, kterou chcete nastavit.
  3. V levém menu zvolte položku Nastavení služby.
  4. Nastavení SMS o zmeškaných hovorech najdete v sekci Volání
  5. U položky SMS o zmeškaných hovorech vyberte možnost "Aktivní" nebo "Neaktivní"
  6. Nastavení uložte.

Co to znamená kdyz je linka obsazená?

Do Blacklistu vkládáte čísla, která se vám už nikdy nedovolají. Při volání se ozve obsazená linka, volající nemá nejmenší šanci poznat, že blufujete. Na seznam lze přidávat i celé skupiny.

By Cima Brownstein

Jak přijmout druhý hovor? :: Jak iniciovat disk?
Užitečné odkazy