Jak nastavit Siri na Apple TV?
Zapnutí nebo vypnutí Siri
Na Apple TV přejděte do Nastavení > Obecné > Siri. Pokud Apple TV nahlas vyslovuje názvy ikon nebo nastavení, podívejte se, jestli jste nechtěně nezapnuli VoiceOver.
Kolik je Siri?
Siri
Siri
Vývojář | Apple Inc. |
---|---|
První vydání | 9. srpna 2011 |
Operační systém | iOS, watchOS, macOS, iPadOS |
Platforma | iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV, Mac |
Jak stáhnout Hello Emma?
Zkratky ke stažení | Hello Emma. Zkratky stahujte přímo z vašeho iPhonu nebo iPadu s iOS 13. V tomto prohlížeči nebo zařízení se vám jen zkopíruje odkaz na zkratku do systémové schránky a budete si ho muset odeslat pomocí emailu / iMessage. Lidé se také ptají, jak vypnout oznamovani volajiciho iphone? Otevřete Nastavení a najděte Telefon. Hned první položkou v sekci Hovory je „Oznamovat hovory„. Po kliknutí se vám ukáže nastavení funkce, kde si můžete vybrat mezi Vždy, Sluchátka a auto, Jen sluchátka, či Nikdy. Vyberte si možnost, která vám vyhovuje.
Může se také zeptat, jak naučit iphone nová slova?
slova
Používání automatických korektur
- Otevřete aplikaci Nastavení.
- Klepněte na Obecné > Klávesnice.
- Zapněte volbu Auto korektura. Ve výchozím nastavení je tato volba zapnutá.
- Klepněte na libovolnou zkratku v seznamu Moje zkratky .
- V seznamu Moje zkratky klepněte na u zkratky, kterou chcete spustit, a pak v dolní části editoru zkratek, který se objeví (a zobrazí se v něm všechny akce obsažené ve zkratce), klepněte na .
Podle toho, jak smazat zkratky iphone?
Smazání zkratky
- V seznamu Moje zkratky v aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na „Vybrat“.
- Klepněte na jedno nebo více tlačítek (v pravém horním rohu se zobrazí zaškrtnutí indikující výběr) a potom na Smazat.
- Klepněte na Smazat.
Jak vypnout cteni Siri?
Klepněte na Oznámení. Klepněte na Oznamovat zprávy pomocí Siri. Přepněte přepínač vedle položky Oznamovat zprávy pomocí Siri do polohy zapnuto. Chcete-li zabránit tomu, aby si Siri před odesláním přečetla vaši odpověď, přepněte možnost Odpovídat bez potvrzení.