Domovská stránka > J > Jak Nastavit Siri Na Apple Tv?

Jak nastavit Siri na Apple TV?

Zapnutí nebo vypnutí Siri

Na Apple TV přejděte do Nastavení > Obecné > Siri. Pokud Apple TV nahlas vyslovuje názvy ikon nebo nastavení, podívejte se, jestli jste nechtěně nezapnuli VoiceOver.

Přečtěte si více

Kolik je Siri?

Siri

Siri

VývojářApple Inc.
První vydání9. srpna 2011
Operační systémiOS, watchOS, macOS, iPadOS
PlatformaiPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV, Mac
Jak nainstalovat Hello Emma? Způsob 1: Řekněte Hey Siri – telefon odemkněte Face ID (nebo Touch ID) a počkejte až se vám česky ozve Emma. Způsob 2: Stiskněte boční tlačítko (iPhone X) nebo tl. plochy a řekněte Hello Emma. Způsob 3: Přidejte si ikonu Zkratky Hello Emma na plochu a stiskněte ikonu.

Jak stáhnout Hello Emma?

Zkratky ke stažení | Hello Emma. Zkratky stahujte přímo z vašeho iPhonu nebo iPadu s iOS 13. V tomto prohlížeči nebo zařízení se vám jen zkopíruje odkaz na zkratku do systémové schránky a budete si ho muset odeslat pomocí emailu / iMessage. Lidé se také ptají, jak vypnout oznamovani volajiciho iphone? Otevřete Nastavení a najděte Telefon. Hned první položkou v sekci Hovory je „Oznamovat hovory„. Po kliknutí se vám ukáže nastavení funkce, kde si můžete vybrat mezi Vždy, Sluchátka a auto, Jen sluchátka, či Nikdy. Vyberte si možnost, která vám vyhovuje.

Může se také zeptat, jak naučit iphone nová slova?

slova

Používání automatických korektur

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Obecné > Klávesnice.
  3. Zapněte volbu Auto korektura. Ve výchozím nastavení je tato volba zapnutá.
Jak spustit zkratku na iphone? Spuštění zkratky z aplikace Zkratky na iPhonu nebo iPadu
  1. Klepněte na libovolnou zkratku v seznamu Moje zkratky .
  2. V seznamu Moje zkratky klepněte na u zkratky, kterou chcete spustit, a pak v dolní části editoru zkratek, který se objeví (a zobrazí se v něm všechny akce obsažené ve zkratce), klepněte na .

Podle toho, jak smazat zkratky iphone?

Smazání zkratky

  1. V seznamu Moje zkratky v aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na „Vybrat“.
  2. Klepněte na jedno nebo více tlačítek (v pravém horním rohu se zobrazí zaškrtnutí indikující výběr) a potom na Smazat.
  3. Klepněte na Smazat.
Může se také zeptat, co je to zkratka? Zkratka je ustálený způsob zkrácení slova nebo sousloví. Nejčastěji se zkratky používají pro zápis často užívaných slov či ustálených spojení (r. 1945, p. Novák, nám., apod.)

Jak vypnout cteni Siri?

Klepněte na Oznámení. Klepněte na Oznamovat zprávy pomocí Siri. Přepněte přepínač vedle položky Oznamovat zprávy pomocí Siri do polohy zapnuto. Chcete-li zabránit tomu, aby si Siri před odesláním přečetla vaši odpověď, přepněte možnost Odpovídat bez potvrzení.

By Hillard

Jak připnout zástupce na plochu? :: Na co neptat Siri?
Užitečné odkazy