Domovská stránka > J > Jak Spustit Siri Na Iphone 12?

Jak spustit Siri na iPhone 12?

Používání Siri na iPhonu

  1. Pokud má iPhone tlačítko plochy, stiskněte ho a vyslovte svůj požadavek.
  2. Pokud iPhone tlačítko plochy nemá, stiskněte boční tlačítko a vyslovte svůj požadavek.
  3. Chcete-li zadat delší požadavek, podržte boční tlačítko nebo tlačítko plochy, dokud zadávání požadavku nedokončíte.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, kdo daboval siri?

Původní americký hlas Siri poskytnula Susan Bennett v červenci 2005, britský mužský hlas poskytl Jon Briggs, bývalý technologický novinář a australský hlas poskytla Karen Jacobsen, hlasatelka známá v Austrálii za její práci jako "dívka GPS". Kdo vymyslel Siri? Počátky Siri

Vznikla jako vedlejší projekt společnosti SRI International, který měl přinést hlasové funkce a ovládání pro Android a Blackberry. Siri tehdy vyšla jako samostatná aplikace a málokdo pamatuje, že byla dostupná dokonce i pro iPhone.

Kdo namluvil Siri?

Tvář GPS děvčete a asistentky Siri: Blondýna Karen Jacobsen. Po hlase by ji poznalo přes padesát milionů uživatelů GPS navigací po celém světě. Promlouvá i k 37 milionům vlastníků iPhone 4S díky hlasové asistence Siri. Přesto málokdo zná její tvář. Jak vypnout Siri iPhone? Vypnutí reakce Siri na postranní tlačítko nebo tlačítko plochy: Vypněte volbu „Spustit Siri postranním tlačítkem“ (na iPhonech s Face ID) nebo „Spustit Siri tlačítkem plochy“ (na iPhonech s tlačítkem plochy). Zabránění v přístupu k Siri, je‑li iPhone uzamčen: Vypněte volbu „Povolit Siri při uzamčení“.

Jak vypnout Siri iPhone se?

Jak vypnout Siri na iOS 10

Jít do Nastavení > obecně > Siri, a vypnout Siri. Klepněte na Vypněte Siri na výzvu k potvrzení vaší volby. Vypnutí Siri na iOS 10 se také vypne Povolit „Hej Siri“.
Také, jak vypnout hlasového asistenta iphone? Po počátečním nastavení můžete Hlasové ovládání zapnout nebo vypnout tak, že řeknete „Hey Siri“, použijete zkratku zpřístupnění nebo přejdete do Nastavení a vyberete Zpřístupnění a potom Hlasové ovládání.

Jak přijmout hovor hlasem?

hovor

Přijetí nebo odmítnutí hovoru

  1. Pokud hovor chcete přijmout, na zamčeném telefonu přetáhněte bílé kolečko do horní části obrazovky nebo klepněte na Přijmout.
  2. Pokud hovor chcete odmítnout, na zamčeném telefonu přetáhněte bílé kolečko do dolní části obrazovky nebo klepněte na Odmítnout.
Jak rict Siri aby zapla Svitilnu? SvítilnaSiri

Ovládání pomocí Siri
  1. „Hey Siri, zapni svítilnu. “
  2. „Hey Siri, rozsvítíš baterku? “
  3. „Hey Siri, zhasni svítilnu. “

Tak jak prijmout hovor iphone?

Dvakrát stisknout tlačítko napájení (to horní)

Volající potom uslyší obsazovací (odmítací) tón. Píp píp píp píp... a ví, že jste to položili. Když se tlačítko napájení zmáčkne jenom jednou, tak sice můj telefon přestane zvonit, ale volající stále vytáčí a slyší volací tón.

By Ferde Thepbanthao

Jak aktivovat Alexu? :: Jak zapnout Siri iPhone se?
Užitečné odkazy