Domovská stránka > J > Jak Připnout Zástupce Na Plochu?

Jak připnout zástupce na plochu?

Přidání na plochy

  1. Otevřete sekci Všechny aplikace. Další informace o otevírání aplikací
  2. Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.
  3. Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.

Přečtěte si více

Jak dát ikonu na plochu PC?

Přidání ikon, jako je Tento počítač, Koš a další, na plochu:

  1. Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Přizpůsobení > Motivy.
  2. V části Motivy> Související nastavení vyberte Nastavení ikon na ploše.
  3. Vyberte ikony, které byste chtěli mít na ploše, a pak vyberte Použít a OK.
A další otázka, jak vytvořit zástupce složky na ploše? Klepněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku v hlavní části a proveďte některou z následujících akcí:
  1. Pokud chcete vytvořit zástupce na ploše pro soubor, vyberte možnost Vytvořit zástupce na ploše.
  2. Pokud chcete vytvořit zástupce složky na ploše, vyberte možnost Vytvořit zástupce > Plocha systému DSM.

Jak pridat aplikace na plochu?

· Chcete-li přemístit ikonu aplikace na domovskou obrazovku, klepněte a podržte danou aplikaci a přesuňte ji na požadované místo. Poté stisk uvolněte pro umístění. · Chcete-li odstranit ikonu aplikace z domovské obrazovky, klepněte na nic a podržte. Jak připnout Word na plochu? Stiskněte klávesu Windows a přejděte k aplikaci Office, pro kterou chcete vytvořit zástupce na ploše. Klikněte levým tlačítkem na název aplikace a přetáhněte aplikaci na plochu. Na ploše se objeví zástupce aplikace.

Jak dát PDF na plochu?

Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu. Podle toho, jak uložit ikonu na plochu? Klikněte na zámek nacházející se v adresním řádku nalevo od adresy a držte tlačítko myši stisknuté. Přesuňte ukazatel myši na plochu a poté uvolněte tlačítko myši. Tím se vytvoří zástupce této stránky.

Jak uložit nastavení ikon na ploše?

TIP: Windows si ukládají rozložení ikon na ploše, samozřejmě že ano. Dělají to ale většinou jenom při odhlášení, což může také znamenat, že o rozložení vás může připravit pád systému. Je dobré vědět, že by mělo stačit minimalizovat okna (nebo alespoň aktivovat ploch) a stisknout F5 – tím dojde k uložení. Jak přidat ikonu na hlavní panel? Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Start , posuňte se k aplikaci, kterou chcete připnout, a pak aplikaci stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem). Vyberte Další > Připnout na hlavní panel.

Jak udělat zástupce složky?

Pravým tlačítkem klikněte na soubor nebo složku, ke které chcete vytvořit zástupce. Klikněte na Přidat zástupce na Disk. Vyberte místo, kam chcete zástupce umístit. Klikněte na Přidat zástupce.

By Aldo Sackos

Jak vytvořit zástupce webové stránky na ploše Chrome? :: Jak nastavit Siri na Apple TV?
Užitečné odkazy