Domovská stránka > J > Jak Nastavit Platbu Telefonem?

Jak nastavit platbu telefonem?

Zkontrolujte nastavení vašeho mobilního telefonu, zda je zapnutá funkce NFC. Pro platby do 500 Kč stačí mobil probudit a přiložit k bezkontaktnímu terminálu. Při nákupech nad 500 Kč je potřeba ho odemknout (PIN, gesto, otisk prstu,…). Potvrzení platby uvidíte na displeji mobilu a v notifikační zprávě.

Přečtěte si více

Jak zapnout NFC Xiaomi?

Otevřete Nastavení. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení. Jestliže je v této sekci přepínač NFC, pak ho váš telefon podporuje. Podle toho, jak nastavit nfc platby? Nejprve přidejte svou platební kartu a přepravní kartu do aplikacePeněženka a poté ji na obrazovce nastavení NFC nastavte jako výchozí platební aplikaci.

  1. Karty musíte přidat podle pokynů v aplikaci Peněženka.
  2. Karta podporuje NFC a platba podporuje štítky NFC.

Může se také zeptat, jak pridat kartu do mobilu?

Toto „placení přes mobil“ je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku. Jak platit mobilem Čsob? Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB

  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay“ pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.

Můžete se také zeptat, jak dokončit platbu na gopay?

Pokud je platba ve stavu "Vytvořena" nebo "Platební metoda vybrána" zákazník může dokončit platbu kliknutím na tlačítko "Zaplatit". U bankovního převodu se zobrazí platební příkaz, dle kterého je možné platbu zadat v internetovém bankovnictví zákazníka. Jak dlouho trvá platba přes GoPay? Ke skutečnému připsání peněz na bankovní účet GoPay, a tedy i k pokrytí autorizované platby, dochází podle typu platby a doby placení do několika hodin, v některých případech i do několika dní.

Jak probíhá platba platební kartou?

Do rozhraní platební brány zákazník zadává číslo karty, datum platnosti a CVC kód ze zadní strany karty. Pokud platba probíhá v systému 3D Secure, zákazník navíc zadává číselný kód, který obdrží SMSkou od své banky. Lidé se také ptají, jak funguje platba hodinkami? Cituji : Pokud máte hodinky se systémem Android Wear, které podporují NFC, můžete jimi platit již delší dobu právě prostřednictvím Google Pay. Málokdo však doposud placení hodinkami využíval, protože služba nebyla zatím příliš rozšířená.

Jak aktivovat NFC v hodinkách?

hodinkyNFC

Přidání karty do hodinek

  1. Na hodinkách spusťte aplikaci Google Pay .
  2. Klepněte na Začínáme.
  3. Nastavte si zámek obrazovky, pokud jste tak již neučinili.
  4. Pro přidání debetní nebo kreditní karty postupujte podle pokynů na svém telefonu.
  5. Karta se zobrazí na vašich hodinkách.

By Starobin

Jak přetáhnout program? :: Co je NFC v Telefoně?
Užitečné odkazy