Domovská stránka > J > Jak Poslat Fotky Z Mobilu Na Mobil?

Jak poslat fotky z mobilu na mobil?

K poslání fotky (nebo videa) z jednoho telefonu do druhého, když je máte vedle sebe, použijte Bluetooth, nebo na iPhone AirDrop. Pak se vám fotka odešle přesně tak jak je, v plné velikosti. Neposílejte si mezi sebou fotky přes Messenger, Whatsapp, Instagram a jiné soc sítě, zbytečně přijdete o většinu kvality.

Přečtěte si více

Jak přenést fotky do mobilu s Androidem?

Bluetooth

  1. Otevřete galerii na smartphonu, ze kterého odešlete fotografii.
  2. Vyberte Bluetooth.
  3. Najděte nový smartphone v seznamu dostupných zařízení a klikněte na něj.
  4. Na druhém smartphonu se zobrazí oznámení, fotografujte.
  5. Na konci procesu lze stažené fotografie nalézt ve složce Bluetooth v galerii.
Jak přenést soubory přes Wi-Fi? Pokud jsou zařízení připojena ke stejné síti, stačí v aplikaci ShareOnWifi na druhém telefonu přejít do záložky People, vybrat dané zařízení a kliknutím se k němu připojit. Aplikace vypíše, které soubory druhé zařízení sdílí, a my je můžeme ihned stahovat do paměti telefonu.

Jak přenést data pomocí Smart Switch?

Pomocí USB kabelu se speciálním adaptérem: tuto možnost si vyberte pokud data přesouváte z jiného telefonu, než je Samsung. Telefony propojte a novém zařízení spusťte Smart Switch. Na starém telefonu poté stačí jen vybrat, které data chcete přesunout a tento přenos schválit. Kde najdu Smart Switch? Samsung Smart Switch Mobile lze využít pouze mezi zařízeními Samsung, které podporují NFC technologii a Wi-Fi Direct. Aplikace je volně ke stažení v Samsung Apps nebo Google Play vyhledáním názvu Smart Switch. Následně stačí spustit Smart Switch Mobile na starém i novém telefonu Galaxy a přiložit přístroje k sobě.

Jak zálohovat telefon Samsung?

telefonuzálohovat

Stažení dat do nového telefonu

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Google. Záloha.
  3. V sekci Podrobnosti o zálohování zkontrolujte, jaká data jsou v zařízení zálohována.
Jak funguje přenos dat? V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit. Pokud celý obsah telefonu takto zálohujete, nemusíte původní telefon již ani mít u sebe pro potřeby obnovy.

Jak funguje bezdratovy přenos?

Bezdrátová komunikace spočívá ve spojení dvou subjektů jiným způsobem, než mechanicky (kabelem). Podle typu nosného média můžeme rozlišovat mezi komunikací optickou (světlo), rádiovou a sonickou (zvuk). Který port umožňuje nejrychlejší přenos dat? Paralelní port je v informatice označení pro rozhraní, které umožňuje přenášet několik bitů (obvykle 8) současně (viz paralelní komunikace). V minulosti byla hlavní výhodou paralelního portu oproti sériovému vyšší přenosová rychlost a byl používán například pro připojení tiskáren.

Můžete se také zeptat, jak přenést data ze starého iphonu?

Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.

By Niles Weidenheimer

Jak nastavit SD kartu jako výchozí úložiště Samsung? :: Jak přenést data z jednoho telefonu do druhého?
Užitečné odkazy