Domovská stránka > J > Jak Poslat Fotky Z Mobilu Do Emailu?

Jak poslat fotky z mobilu do emailu?

Teď se vás mobil zeptá, jakou aplikaci chcete pro sdílení použít, a vy zvolte GMail. Tím se automaticky vytvoří nová e-mailová zpráva a fotka se do ní vloží. Stačí už jen vyplnit adresu adresáta, předmět zprávy a případný vzkaz a můžete fotografii odeslat. Adresátovi přijde normálně e-mailem.

Přečtěte si více

Jak poslat hlasovou zprávu přes WhatsApp?

Odesílání hlasových zpráv

  1. Otevřete individuální nebo skupinový chat.
  2. Klepněte na ikonu mikrofonu , přidržte ji a začněte mluvit.
  3. Až budete mít hotovo, zvedněte z ikony mikrofonu prst. Hlasová zpráva bude automaticky odeslána.
Jak poslat fotky z WhatsApp na email? Druhá, podle mě jednodušší volba, je následující. Otevřete si ve Wacapu fotku, kterou chcete poslat nebo uložit a klikněte vpravo nahoře na šipku. Zde vyberte volbu Sdílet. A zde si již můžete vybrat, co s touto fotografií uděláte.

Jak poslat Prilohu přes WhatsApp?

Sdílení médií, dokumentů, polohy nebo kontaktů

Otevřete individuální nebo skupinový chat. Klepněte na Připojit . Poté klepněte na: Dokument, chcete-li vybrat dokument ze svého telefonu.
Jak zachovat kvalitu videa na Instagramu? Co s tím? Abyste na Instagramu dosáhli co nejvyšší kvality fotek i videí, musíte váš plánovaný příspěvek převést do podporovaných formátů, kterými jsou JPEG a MP4. Klíčové je také nahrávání v co nejvyšší možné jakosti.

Také, jak pridat panorama na instagram?

Instagram neumožňuje uživatelům nahrávat panoramatické fotky, ale můžete prostřednictvím galerie seřadit jednotlivé fotografie vedle sebe. Panoramatickou fotku nahrajete do aplikace Panols, ta sice stojí 49,- Kč, ale investice se vyplatí. Jak zlepšit kvalitu IG Stories? 10) Jak nahrávat Instagram Stories v lepší kvalitě

Lze to trochu obejít - stačí si video či fotku vytvořit přímo v nativní aplikaci fotoaparátu vašeho telefonu a pak jen v Instagramu do Stories tento obsah přidat.

Podle toho, jak dát fotku do ramecku?

Ano, stáhněte si aplikaci VistaCreate z App Store nebo Google Play a vytvořte grafiku přímo do telefonu. Můžete v návrzích použít své vlastní fotografie! A další otázka, jak oddálit obrázek? Přiblížit nebo oddálit zobrazení

  1. Pokud chcete úroveň zvětšení postupně změnit, použijte posuvník lupy v zobrazení filmový pás nebo jeden obrázek. .
  2. Pokud chcete zobrazit obrázek v určitém procentu, klikněte v zobrazení filmový pás nebo jeden obrázek Standard na šipku vedle pole Lupa. a vyberte požadované nastavení.

Tak jak vložit fotku na instagram z mobilu?

Klikněte na klávesu F12 (otevřete vývojářské pomůcky), poté na ikonku mobilní verze) a následně na klávesu F5 (všechno najdete na přiložené fotografii). Pokud vše uděláte, otevře se vám klasická mobilní verze Instagramu, kde dole najdete klasické + sloužící k přidání fotky.

By Sabir

Jak převést iPhone na Android? :: Kam Messenger uklada fotky?
Užitečné odkazy