Domovská stránka > J > Jak Přehrát M4V?

Jak přehrát M4V?

Pokud soubor není chráněn takovými omezeními, můžete hrát M4V na počítači se systémem Windows nebo Linux s VLC nebo Miro. Některé další způsoby, jak Windows přehrává soubory M4V, jsou MPC-HC, MPlayer, QuickTime, Windows Media Player a pravděpodobně mnoho dalších přehrávačů médií.

Přečtěte si více

Jak přehrát ve formátu AVI?

Windows Media Player podporuje následující formáty souborů: Formáty Windows Media: ASF, ASX,. avi,. wav,. Jak uložit video z VLC? Pomocí oblíbeného programu VLC Media Player můžete nejen nejrůznější multimediální soubory přehrávat, ale také je převádět do jiného formátu. Stačí na to v podstatě několik kliknutí myší. Otevřete program VLC Media Player a z nabídky »Média« vyberte možnost »Převést / Uložit«.

Můžete se také zeptat, kde stáhnout vlc?

Jak stáhnout aktuální verzi VLC Media Playeru

Klikněte na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) a přejděte přímo na stránky VideoLan.
Jak přehrát soubor media? Deset výborných video a audiopřehrávačů, co přehrají téměř vše

  1. VLC media player 3 – open source.
  2. Media Player Classic Home Cinema 1.7 – open source.
  3. GOM Media Player 2.3 – freeware.
  4. KMPlayer 2019 – freeware.
  5. MediaMonkey 4.1 – freeware.
  6. JetAudio Basic 8.1 – freeware.
  7. Foobar2000 1.4 – open source.
  8. Zoom Player 14.5 – freeware.

Tak co je to formát avi?

Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku. Jak přehrát AVI na Mac? avi se standardně spouští v přehrávači QuickTime. To se však dá jednoduše změnit. Stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušný soubor a vybrat Open With/Otevřít v aplikaci a zvolit Other/Jiná (3).

Můžete se také zeptat, jak přehrávat filmy na mac?

Přehrávání souborů

  1. V aplikaci QuickTime Player na Macu otevřete video- nebo audiosoubor.
  2. Přesuňte ukazatel kamkoli na video. Zobrazí se ovládací prvky přehrávání.
  3. Pomocí ovládacích prvků pro přehrávání můžete řídit přehrávání video- nebo audiosouborů. Ovládací prvky můžete jednoduše přesunout přetažením.
Jak uložit přehrávané video? Uložit právě přehrávané video, i když chybí tlačítko pro jeho stažení, zajistí Movavi Screen Recorder. Pro ukládání dat na cloud můžete místo OneDrivu využít konkurenční Disk Google. Zničení malwaru má za cíl Norton Power Eraser. A DocFetcher je specialista na vyhledávání informací v souborech.

Jak komprimovat video VLC?

Chcete-li komprimovat velké video soubory, můžete přepnout na Toolbox sekce. Krok 2. Vybrat Video kompresor na hlavním rozhraní. Poté kliknutím na + nahrajte video ve velké velikosti souboru.

By Yetti

Jak stáhnout video stream? :: Jak prehrat Stazene video na iPhone?
Užitečné odkazy