Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trvá Čínský Stát?

Jak dlouho trvá čínský stát?

Dějiny Číny jsou, v moderním pojetí dějin, dějinami pravěké Číny, Číny za dob císařství a Číny za dob jednotné republiky až do roku 1949, kdy došlo k rozštěpení území Číny mezi Čínskou republiku a Čínskou lidovou republiku. Tento stav trvá dodnes.

Přečtěte si více

Jak se jmenuje čínské písmo?

Čínské znaky (čínsky: 漢字, 汉字, pinyin: Hànzì, český přepis: Chan-c', japonsky: Kandži 漢字, korejsky: Hanča 한자) jsou písemná soustava, která je používána pro zápis čínských jazyků (čínštiny, kantonštiny aj.), částečně japonštiny, příležitostně korejštiny a v minulosti též vietnamštiny. Může se také zeptat, jak se skloňuje korea?

Substantivumsingulárplurál
akuzativKoreuKoreje
vokativKoreoKoreje
lokálKorejiKorejích
instrumentálKorejí / KoreouKorejemi
3 další řádky

Také, jak se naučit rychle korejsky?

Celosvětově nejpopulárnější způsob, jak se on-line naučit korejsky. Naučte se korejsky, s našimi hrám podobnými lekcemi vám bude stačit 5 minut denně. Ať už začínáte se základy nebo si chcete procvičit čtení, psaní a mluvení, je vědecky dokázáno, že Duolingo funguje. Co je zakazano v KLDR? Obyvatelé Severní Koreje nesmí nosit modré džíny. Příliš totiž připomínají kapitalistický západ, hlavně Spojené státy. Muži si mohou vybrat z deseti střihů vlasů, ženy z osmnácti.

Můžete se také zeptat, co se nesmi v kldr?

Lidé nesmí vynechat žádné volby v zemi. Žádný občan KLDR nesmí svou zemi natrvalo opustit. Běžní lidé nemají přístup k internetu. Většina Severokorejců nemůže vlastnit automobil. Když to vezmeme v úvahu, kde vládne kim Čong un? Kim Čong-un (korejsky: 김정은; hanča: 金正恩; * 8. ledna 1984 Pchjongjang, Severní Korea) je vůdcem Korejské lidově demokratické republiky (KLDR), třetím a nejmladším synem Kima Čong-ila, bývalého nejvyššího představitele Severní Koreje.

Jak dlouho trvá naučit se korejsky?

„Naučte se korejsky mnohem rychleji než s konvenčními metodami učení – a to jen za 17 minut denně“ Rychlá a vysoce efektivní metoda učení, která je zábavná: První konverzace v korejštině bude možná po 3 hodinách – plynulé jazykové znalosti po 50 hodinách – pro počítač, smartphone a tablet. Jak se řekne Korejský Miluji tě? Vyslovte "saranghae" nebo "saranghaeyo" nebo "saranghamnida" V korejštině tyto výrazy znamenají "Miluji tě". Správná výslovnost je sah-rahn-gh-aí jou. V Hangulu se “saranghae” zapisuje následujícím způsobem: 사랑해. “Saranghaeyo” potom vypadá takto 사랑해요.”

Proč studovat korejštinu?

Se znalostí korejštiny se můžete uplatnit i v zahraničních firmách, dále např. jako překladatelé a tlumočníci, pracovat v turistickém ruchu, v oblasti kultury, vzdělávání či publicistiky atd.

By Orsini Goulas

Jak rychle psát na telefonu? :: Jak psát korejské znaky?
Užitečné odkazy