Domovská stránka > J > Jak Kopírovat Z Obrazovky?

Jak kopírovat z obrazovky?

Zde je postup JAK NA TO foto obrazovky

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky na notebooku HP?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn. Jak udělat Print Screen na Lenovu? K dispozici jsou dvě možnosti:

  1. Přímo stiskněte klávesu PrtSc a poté otevřete Malování > Vložit .
  2. Stisknutím kombinace kláves Fn + PrtSc povolíte nástroj pro vystřihování.

Jak vyfotit obrazovku na Mac?

Jak pořídit snímek obrazovky na Macu

  1. Snímek obrazovky pořídíte současným stisknutím a podržením těchto tří kláves: Shift, Command a 3.
  2. Pokud se v rohu obrazovky objeví miniatura, kliknutím na ni můžete snímek obrazovky dále upravit. Nebo počkejte, až se snímek obrazovky uloží na plochu.
Jak zapnout Výstřižky? Pro většinu lidí bude klávesová zkratka Win + Shift + S těžko zapamatovatelná. Pokud chcete, můžete si místo toho namapovat nástroj s Výstřižky na klávesu PrintScreen. Pak budete mít nástroj s výstřižky dostupný na jeden stisk klávesy.

Jak sejmout na obrazovce?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky). Tak jak oříznout obrazovku? 05. Klávesu PrtScr (printscreen) pro snímání obrazovky zná patrně každý. Ne vždy však máme zájem na vyfocení celé obrazovky, ale potřebujeme vyříznout pouze její část. Od roku 2017 existuje ve Windows funkce, která umožní provést danou operaci rychle a efektivně.

Jak se dělá screenshot na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
Lidé se také ptají, jak si zobrazit snap? Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst.

Jak ukladat chat na Snapu?

Zprávu můžete ukládat a neukládat, kolikrát chcete, pokud chat neopustíte. Klepněte na zprávu a nalevo od ní se na dvě nebo dvě sekundy zobrazí štítek „Uloženo“ a zpráva zšedne.

By Ruthanne

Jak udělat snímek obrazovky Windows 10? :: Jak udělat Print Screen na Lenovu?
Užitečné odkazy