Domovská stránka > J > Jak Poznat Pravost Značky?

Jak poznat pravost značky?

Napoví vám typografie, průhlednost, knoflíčky, ale i sériové číslo. V první řadě zkontrolujte veškeré nášivky a loga. Pokud nejsou precizně přišité a práce na nich se vám zdá ledabylá, rozhodně máte v rukou padělek.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak poznat originál tommy?

Jak poznat originál oblečení Tommy Hilfiger

Vždy se podívejte na vnitřní štítek, který na oblečení není jen proto, abyste věděli, na kolik stupňů ho prát. Originální štítek by měl obsahovat logo a kód produktu shodný s číslem, jaké najdete na obalu výrobku či na cedulce.
Pokud jde o to, jak poznat pravou lv? Originalní kabelky LV jsou udělané z jednoho kusu kůže, proto je jasné, že z druhé strany kabelky budou písmena „vzhůru nohama“. Iniciály LV se na originální kabelce nikdy neobjeví na švech a nebudou rozstříhané. Cvočky a kování připomínající zlato mají u originálu vždy vyražený znak LV.

Jak poznat originál od padelku?

Originální kabelky časem chytají patinu. Zřejmé je to hlavně u poutek, které časem ztmavnou. Uvnitř kabelky musí být vždy vyraženo sériové číslo, které se skládá i z data výroby. Výrobní číslo nebo datakód můžete najít taktéž u padělků, ale většinou obsahují nesmyslné datum jako například 2071. Jak poznat originál tričko Guess? Zkontroluj cedulky a číslo produktu. Ale jestli je kvalitní a líbí se ti, tak ho nos a neřeš originalitu. Pokud chceš originály kvůli značce tak běž do obchodu, ale myslim, že důležitější je aby se ti líbilo. Jinak mám pocit, že toto tričko není v kolekci.

A další otázka, jak vypadá originální kabelka?

Fake: Ze švů kabelky „číhají nitě“ na všechny strany, pokud vytáhnete podšívku ven (což u originální kabelky nelze), vidíte jasnou nerovnost střihu. Kabelku prozradí i tvar, který většinou neodpovídá standardu značky. Když to vezmeme v úvahu, jak poznat originál furla? 7 způsobů, jak rozeznat pravou kabelku od padělku

  1. Všímejte si detailů Renomované oděvní domy pečlivě zkoumají každý kus ještě předtím, než ho vyšlou do světa.
  2. Zkontrolujte sponky, zipy a knoflíky.
  3. Osahejte materiál.
  4. Ověřte název značky.
  5. Najděte sériové číslo.
  6. Prozkoumejte balení
  7. Zjistěte, co je pro značku typické

Jak overit pravost kabelky Louis Vuitton?

Prozkoumejte švy.

Nepravidelné, odbyté stehy zcela jednoznačně ukazují na padělek. Dalším vodítkem je počet stehů na palec (SPI). Čím vyšší toto číslo je, tím pevnější kabelka bude a tím déle vám vydrží. SPI pravých kabelek Louis Vuitton je o mnoho vyšší, než SPI většiny padělků.
A další otázka, jak poznat že je parfém originál? Nejčastěji můžete falešný parfém rozpoznat podle rozprašovače. Plastový nástavec uvnitř bývá tlustý a silně nakloněný. Rozprašovač v originálním parfému je naproti tomu umístěn v jednom rohu a je téměř neviditelný, nebo je až na dně flakonu. Vždy si dejte pozor, pokud je rozprašovač příliš dlouhý nebo krátký.

Jak poznat originál Armani Exchange?

Základní znaky originálu:

  1. Vysoká kvalita zpracování hodin - detailně propracovaný ciferník, všechny tlačítka a ručičky bezproblémově fungují.
  2. Na zadním víčku hodin je vyraženo číslo modelu, údaj o vodotesnoti, název modelu, sériové číslo.
  3. Na klíčku nesmí chybět vyražený znak Emporio Armani.

By Yatzeck

Jak poznat pravou Gucci kabelku? :: Jak zjistit IP adresu příspěvku?
Užitečné odkazy