Domovská stránka > C > Co Je To Repasovaný Telefon?

Co je to repasovaný telefon?

Repasovaný mobil

Jde o použitý model, který výrobce renovoval do funkční podoby. Zpravidla to znamená, že vyměnil součástky, které se předchozím používáním nejvíce opotřebovaly (baterie, kryty, mechanická tlačítka a podobně) a v takto obnovené podobě jej znovu za (zpravidla) sníženou cenu prodává.

Přečtěte si více

Jak zjistit Prvni spusteni iPhonu?

Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace. Můžete se také zeptat, jak zjistit repasovany iphone? Pokud je začáteční písmeno:

  1. M = jedná se o zařízení, které bylo koupené jako nové,
  2. F = jedná se o zařízení, které je repasované (refurbished),
  3. N = jedná se o zařízení, které bylo vyměněno za nové (většinou kvůli uznané reklamaci).

Může se také zeptat, jak overit nový iphone?

Nastavení dvoufaktorového ověřování Apple ID

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > Heslo a zabezpečení.
  2. Klepněte na Zapnout dvoufaktorové ověřování.
  3. Klepněte na Pokračovat.
  4. Zadejte telefonní číslo, na které vám při přihlašování mají chodit ověřovací kódy.
  5. Klepněte na Další.
Podle toho, co je repasovaný iphone? Repasovaný telefon iPhone pochází z větších firem (především z bankovního sektoru), které po čase obměňují starší techniku za novější. Použité telefony iPhone se vykupují ve velkém, vše se řádně otestuje, přeinstaluje se operační systém nebo se telefony iPhone naformátují a prodávají se jednotlivě.

Co znamená repasovaný a?

Repase je rozebrání nějakého zařízení, stroje a podobně, jeho prohlídka a renovace a opětovné sestavení do provozuschopného stavu. Repase se mnohdy provádí například v rámci ukončení zkušebního provozu anebo u zařízení, které fyzicky nebo morálně dožívá (často ji lze ztotožnit s generální opravou či rekonstrukcí). Kde koupit Repasovany iPhone? Úplně nejlepší varianta je objednat na e-shopu www.gigacomputer.cz s osobním odběrem na některé z jejich prodejen. Ten máte vždy zdarma. Ať už se repas iPhone nachází na centrálním skladě nebo jiné pobočce.

A další otázka, kde koupit použitý iphone diskuze?

Jednou z variant jsou bazarové portály, jako například Aukro, Bazoš, Sbazar, popřípadě Marketplace na FB. Na těchto portálech obvykle naleznete spoustu iPhonů za skvělé ceny. Další variantou může být nákup použitého iPhonu přímo od prodejců, kteří se na daný segment přímo specializují. Jak zjistit jestli je iPhone neblokovaný? První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR.

Jak zjistit jestli je iPhone Odhlášený?

Návod:

  1. Přejděte ve svém webovém prohlížeči na tuto stránku: www.icloud.com/activationlock/
  2. Do prvního bílého pole s názvem „Zadejte kód IMEI nebo sériové číslo zařízení“ zadejte požadované čiselné kódy vašeho zařízení.
  3. Následně uvidíte, zda dané zařízení je nebo není blokované.

By Veriee

Jak zjistit pravost Apple? :: Jaký je rozdíl mezi Polopřímkou a úsečkou?
Užitečné odkazy