Domovská stránka > K > Kde Sdílet Dokumenty?

Kde sdílet dokumenty?

Soubory a složky uložené na Google disku můžete sdílet prakticky s kýmkoliv. Stačí, když na název souboru kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete “Sdílet” nebo přímo v otevřeném dokumentu najdete vpravo nahoře ikonku “Sdílet”. Tímto nastavíte dalším lidem přístupy k vybraným souborům nebo celým složkám.

Přečtěte si více

Jak uvolnit místo na Google disk?

Správa úložiště v zařízení

  1. Spusťte na zařízení Android aplikaci Google One.
  2. Nahoře klepněte na Úložiště Uvolnit úložiště k účtu.
  3. Vyberte kategorii, kterou chcete spravovat.
  4. Vyberte soubory, které chcete odstranit. Chcete-li soubory seřadit, klepněte nahoře na Filtrovat. .
  5. Po vybrání souborů nahoře klepněte na Smazat .
Kde najdu Google disk? Na počítači přejděte na adresu drive.google.com. Vlevo v sekci Úložiště klikněte na informaci o využití vašeho úložiště.

Jak uvolnit místo v Google Fotkach?

Jestli máte ve vašem smartphonu málo místa, můžete jej v Google Fotkách snadno uvolnit. Stačí vlevo nahoře klepnout na ikonu Nabídka a vybrat možnost Uvolnit místo. Na telefonu se vám zobrazí dotaz, zda chcete fotografie, které v Google Fotkách máte již zazálohované, vymazat. Jak přidat Google disk do PC?

Používání Disku pro počítače

  1. Nainstalujte aplikaci do počítače.
  2. Na počítači se objeví složka s názvem Disk Google.
  3. Do této složky přetáhněte soubory nebo složky. Ty se nahrají na Disk a uvidíte je na webu drive.google.com.

Co je to Google Drive?

Disk Google (anglicky Google Drive) je webové úložiště dat provozované společností Google, které využívá cloud computingu a umožňuje uživateli úschovu a sdílení dat. Služba byla uvedena do provozu 24. dubna 2012 a v listopadu 2013 měla 120 miliónů aktivních uživatelů. A další otázka, jak zapnout synchronizaci google drive? V prvním kroku zadejte přihlašovací údaje do vašeho Google účtu, ve kterém provozujete svůj Google Disk a chcete tam zálohovat své data z počítače: V dalším kroku můžete vybrat složky z vašeho počítače, které se mají automaticky zálohovat na Google Disk: seznam všech složek, které chcete automaticky synchronizovat.

Jak zrušit Google One?

Google Onezrušit

Klepněte na Předplatné > Google One > Zrušit předplatné.

  1. Přihlaste se k účtu Google, ke kterému váš aktuální tarif patří.
  2. Klepněte na Google One.
  3. Zrušte a smažte aktuální tarif.
Jak obnovit data ze zálohy? Obnovení zařízení ze zálohy na iCloudu

Měla by se objevit uvítací obrazovka. Pokud už zařízení máte nastavené, budete před jeho obnovením ze zálohy muset smazat veškerý obsah. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data. Tam klepněte na volbu Obnovit ze zálohy na iCloudu.

Jak zálohovat Gmail?

Aby bylo možné zahájit proces zálohování, je nutné se nejprve skrze aplikaci přihlásit ke Google účtu. Do pole Gmail login zadejte celou vaši adresu včetně @gmail.com. Pomocí nabídky Adresář následně vyberte, do jaké složky se mají zprávy stáhnout. Příjemná je také možnost určit, jaké zprávy se mají zálohovat.

By Engedi

Jak získat Adobe Flash Player? :: Jak vyřešit problém s DNS?
Užitečné odkazy