Domovská stránka > J > Jak Odpovidat Na Zprávy Na Instagramu?

Jak odpovidat na zprávy na Instagramu?

Najděte konverzaci obsahující zprávu, na kterou chcete odpovědět. Klepněte na zprávu, podržte ji a poté po ní posuňte prstem doprava, dokud se nezobrazí nad polem pro zadávání textu. Napište svou odpověď. Zpráva, na kterou odpovíte, bude připojena k vaší zprávě, když ji odešlete.

Přečtěte si více

Jak najit zadosti o zprávy na Instagramu?

Pokud vám uživatel, kterého nesledujete, pošle žádost o zprávu, zobrazí se na pravé straně hned pod vyhledávacím panelem. Na tuto žádost můžete kliknout a budete vyzváni, abyste zprávu a uživatele přijali, smazali nebo zablokovali. Klepnutím na “Přijmout” na zprávu odpovíte. Pokud klepnete na “Odmítnout”, zpráva zmizí. Co znamená napsat do directu? Jak funguje Instagram Direct

Zprávu lze odeslat komukoli, koho sledujete. Můžete je také odeslat libovolnému uživateli, kterého nesledujete, ale ve své doručené poště se mu zobrazí jako žádost o zprávu, kterou musí daný uživatel nejprve schválit.

Co znamená vlajka na Instagramu v directu?

Fotku/video do přímé zprávy můžete buď přímo pořídit nebo vybrat z jich uložených ve fotoaparátu. Otevření určité konverzace se ukáže jako klasický chat – navíc tam ale najdete možnost zatelefonovat – v Direct na Instagramu totiž máte i videohovory. Ikonka vlaječky připne konverzaci nahoru v seznamu. Jak přečíst zprávu na Instagramu? Čtení zpráv na Instagramu

  1. Přejděte na profil osoby, která vám posílá zprávy.
  2. Vyberte tři tečky, které se objevují v pravé části profilu.
  3. Klikněte na tlačítko: „omezit účet“
  4. Vyberte tuto možnost a nyní přejděte na přímé zprávy.
  5. Chcete-li si zprávu přečíst, musíte ji schválit.

Může se také zeptat, jak poslat zprávu na instagramu?

Aplikace Instagram pro Android a iPhone

  1. Vpravo nahoře v kanálu klepněte na nebo na .
  2. Vpravo nahoře klepněte na .
  3. Vyberte lidi, kterým chcete zprávu poslat. Pak klepněte na Chat.
  4. Napište zprávu. Klepnutím na taky můžete pořídit a poslat mizející fotku nebo video.
  5. Klepněte na Odeslat.
Jak na Instagramu označit zprávu jako nepřečtenou? Postup na mobilu

Označení konverzace jako nepřečtené nebo přečtené: Klepněte na Zprávy ikonu vpravo nahoře. Potáhnutí prstem doprava po konverzaci v seznamu zpráv. Klepněte na Označit jako nepřečtené nebo Označit jako přečtené.

Kde najdu Ignorovane zprávy?

Vyhledejte konverzaci, kterou jste ignorovali a otevřete ji. Dole v chatu vyberte Přesunout na seznam chatů. Konverzace se přesune zpátky do seznamu chatů. Jak vyhledat konverzaci na Instagramu? Pomocí vyhledávacího pole nahoře můžete vyhledat zprávu od určitého uživatele nebo vyhledat klíčové slovo nebo sousloví. Klepnutím na libovolnou zprávu otevřete vlákno konverzace, poté pomocí tlačítek textového pole a médií ve spodní části odešlete odpověď.

Co znamená ztišit zprávy na Instagramu?

,,ztišit“. Pokud je ztišíte, na své timeline ani v nabízených cizích stories se vám od té doby nebudou zobrazovat. Pokud sami profil daného uživatele navštívíte, pak je samozřejmě všechny uvidíte.

By Esmond

Co je to DC na Instagramu? :: Jak poslat hromadnou SMS T-Mobile?
Užitečné odkazy