Domovská stránka > J > Jak Vypnout Chatove Zprávy?

Jak vypnout Chatove zprávy?

odesílání SMS:

  1. Otevřete aplikaci Zprávy.
  2. Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu.
  3. Přejděte do Nastavení.
  4. Pokračujte do Obecná nastavení.
  5. Dále Funkce chatu.
  6. Deaktivujte volbu Povolit funkce chatu (přepínač musí být šedý).

Přečtěte si více

A další otázka, co je zpráva rcs?

RCS je oborový standard pro zasílání zpráv prostřednictvím operátora. To znamená, že aplikace na zasílání zpráv, které standard RCS podporují, (například Samsung Zprávy) se můžou propojit s funkcemi chatu od Googlu. Podrobnosti o nastavení a zpracování dat v jiných aplikacích najdete v dokumentaci k dané aplikaci. Jak vypnout chat? Postup pro vypnutí chatu na mobilu je následující:

  1. Vpravo nahoře ťukněte na “Menu”.
  2. V přehledu Menu nalezněte položku “Chat”.
  3. Následně se vám vpravo nahoře ukáže tlačítko “Zapnout chat”, které se stisknutím změní na tlačítko “Vypnout chat” a vypíše se vám seznam všech online přátel.

Jak vypnout chat na Google Meet?

Nahoře klikněte na kartu Chat a Meet. V části Nastavení oznámení chatu klikněte na Spravovat nastavení chatu. Pokud chcete vypnout oznámení o zprávách z Google Chatu, zrušte v části Oznámení na ploše zaškrtnutí políčka Povolit oznámení z chatu. Jak vypnout chat v telefonu? Odstraňování problémů s oznámeními Google Chatu

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Oznámení Nastavení aplikace. Chat.
  3. Vypněte možnost Všechna oznámení z chatu.

Kdy skončí Google?

Ve zprávě píše, že službu ukončí 1. května 2022. Uživatelé budou moci jednoduše přejít na placenou verzi Google Workspace, kterou si mohou vyzkoušet na dva měsíce zdarma. Kdo vlastni Messenger? Facebook Messenger je zřejmě nejúspěšnějším sub-projektem Facebooku, když nepočítáme WhatsApp, který firma Marka Zuckerberga koupila. Facebook Messenger je druhou nejpoužívanější chatovací platformou.

Kdo zalozil Messenger?

David Voverka. Narodil se v roce 1968. Vystudoval obor společného stravování, ale oblast gastronomie a hotelnictví brzy opustil. V roce 1991 spojil svůj koníček – horská a silniční kola a motorky – s podnikáním a založil přepravní společnost Messenger, která nyní působí v celém Česku a také v Bratislavě. Jak pracovat s Messenger? Nejnovější aktualizace aplikace Facebook Messenger dovoluje komunikaci s ostatními i těm uživatelům, kteří na Facebooku nechtějí mít plnohodnotný účet. Přes aplikaci lze psát zprávy, telefonovat i vést videohovory. Když je mobil připojen na wi-fi, je to v podstatě zdarma.

Jak vypnout RCS chat?

Jak deaktivovat RCS

Poté z nabídky vyberte „Nastavení“. V horní části nastavení klepněte na „Funkce chatu“. Poznámka: Pokud nemáte podporu RCS, neuvidíte v nastavení „Funkce chatu“. Jednoduše deaktivujte možnost „Povolit funkce chatu“.

By Gazzo

Co dělá IT? :: Jak chatovat v Gmailu?
Užitečné odkazy