Domovská stránka > J > Jak Ořezat Mp4?

Jak ořezat MP4?

Výkonné editační funkce, jako je Oříznout, Oříznout, Otočit, Efekty, Vylepšit, 3D a další.

  1. Krok 1Stáhněte a nainstalujte zastřihovač MP4.
  2. Krok 2Rozdělte a ořízněte MP4 na klipy.
  3. Krok 3Vystřihněte požadovanou část z MP4.
  4. Krok 4Exportujte oříznuté soubory MP4.

Přečtěte si více

Jak snizit MB u videa?

Pokud chcete komprimovat velké video MP4, existuje mnoho způsobů, jak zmenšit velikost videa. Například můžete oříznutí videa MP4, oříznout velikost obrazovky, převeďte MP4 na FLV / WMV a použijte kompresor MP4. Pro lidi, kteří chtějí zmenšit velikost videa MP4, můžete pokračovat ve čtení a získat podrobné kroky. A další otázka, jak zmenšit datovou velikost videa? Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. 1. Video Converter Ultimate je výkonný editor videa a převaděč, který dokáže komprimovat video na menší velikost bez ztráty kvality.

Jak zmenšit video zdarma?

Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení. Jak zmenšit video Windows 10? Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvorit video z více videí?

Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Jak rozdělit MP4 soubor? Format Factory je populární převaděč formátů souborů. Může zpracovávat různé video formáty včetně MP4. Navíc můžete video MP4 rozdělit na klipy a poté je převést. Vyměňujte si bezplatné funkce s reklamami.

Jak rozdělit film na dvě části MKV?

Free MKV Splitter je užitečná pomůcka umožňující rozdělení velkých video souborů MKV na zvolený počet menších částí. Soubory je možné rozdělit i přesně podle vlastních časových úseků. Předností programu je velmi snadné a přehledné ovládání. Může se také zeptat, jak udělat video z obrázku? V aplikaci Fotky otevřete kolekci a vpravo nahoře klikněte na Vytvořit -> Automatické video s hudbou. V dalším okně si vyberte snímky, které mají být do vytvářeného videa zahrnuty, a klikněte na tlačítko Vytvořit. Video pojmenujte. Během chvilky bude připraveno k přehrání.

Podle toho, jak udělat z fotky video?

Najděte složku, ve které máte nachystány snímky pro video. A následně je třeba se přepnout do modulu "Vytvořit" a kliknout na volbu "Video". V prostředí tvorby videa najdete v dolní části filmový pás. Ten tvoří fotky ze složky, kterou jste si vybrali v předchozím kroku.

By Edmonds

Jak sestříhat video v telefonu? :: Jak stříhat video na PC?
Užitečné odkazy