Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor Ppt?

Jak otevřít soubor PPT?

Pomocí kontextového tlačítka pravým tlačítkem myši vyberte odkaz na prezentaci / soubory pptx, které chcete otevřít pomocí powerpoint viewer. Je to tak jednoduché, stačí použít místní nabídku s pravým tlačítkem myši a vybrat ms powerpoint, pokud chcete otevřít prezentaci pomocí Microsoft Powerpoint.

Přečtěte si více

Jak otevřít soubor pak?

Co je pak soubor a jak mohu otevřít soubor pak ?

  1. WinZip. WinZip. Posílat velké soubory, spravovat a sdílet bez námahy, a chránit své soukromí s WinZip, svět je # 1 volby při práci s velkými soubory.
  2. Smith Micro StuffIt Deluxe 2010. Smith Micro.
  3. ESTsoft ALZip. ESTsoft.
Tak co je to spustitelný soubor? Spustitelný soubor je v informatice označení pro soubor, který obsahuje instrukce, pomocí kterých počítač provede určitou činnost. Může se jednat o strojový kód nějakého procesoru nebo o zdrojový kód pro interpretovaný programovací jazyk.

Co je soubor HEVC?

High Efficiency Video Coding (HEVC, označováno také H. 265 nebo MPEG-H část 2) je standard formátu kódování videa schválený v roce 2013. Je součástí sady standardů MPEG-H. Formát H. Může se také zeptat, jak přehrát h265? 265 zdarma zvládne i VLC. S kodekem HEVC/H. 265 si poradí i bezplatný přehrávač VLC. Oblíbený open source si s formátem poradí zcela zdarma a spousta uživatelů ho už tak dávno využívá.

Jaké kodeky pro Windows 10?

Díky kodekům budete moci pouštět videa a hudbu v různých formátech. Kodeky jsou určeny pro Windows Media Player a obsahují podporu 20 zemí, přičemž zahrnují i českou podporu. Co znamená zkratka JPG? JPEG (anglická výslovnost [ˌdžeiˈpeg], užívají se též počeštěné výslovnosti jépeg nebo jpeg) je standardní metoda ztrátové komprese používané pro ukládání počítačových obrázků ve fotorealistické kvalitě. Formát souboru, který tuto kompresi používá, se také běžně nazývá JPEG. Nejrozšířenější příponou tohoto formátu je .

Jak stáhnout PowerPoint zdarma?

Existují dva způsoby, jak získat bezplatnou verzi aplikace Microsoft PowerPoint:

  1. Stažení Office 365: Získejte celou sadu aplikací zdarma na první měsíc.
  2. Používejte sadu Office 365 v prohlížeči: Microsoft Office zpřístupnil zdarma všechny své aplikace spolu s 5 GB prostoru v cloudovém úložišti OneDrive.
Co znamená přípona PPTX? PPTX - formát souboru pro ukládání dat prezentace. Jedná se o formát specifikace Office Open XML. Soubory PPTX jsou používány u kancelářského balíku Microsoft Office 2007 od společnosti Microsoft.

Pokud jde o to, kolik znaků má přípona souborů?

Přípona souboru (správněji přípona názvu souboru, anglicky file name extension) je v informatice část názvu souboru, která je zpravidla oddělená znakem tečka (.) od vlastního jména souboru. Přípona souboru má zpravidla délku 1 až 4 znaky.

By Gennaro Clavey

Jak vytvorit soubor HTML? :: Jak otevřít soubor s příponou HEIC?
Užitečné odkazy