Domovská stránka > J > Jak Odstranit Místní Účet?

Jak odstranit místní účet?

Odstranění místního uživatelského účtu

  1. Spusťte nástroj Správa počítače.
  2. Klikněte ve stromu konzoly na možnost Uživatelé. Kde? Správa počítače\Systémové nástroje\Místní uživatelé a skupiny\Uživatelé
  3. Pravým tlačítkem klikněte na uživatelský účet, který chcete odstranit, a vyberte možnost Odstranit.

Přečtěte si více

Jak založit nový účet na PC?

V Ovládacích panelech systému Windows klikněte na možnost Uživatelské účty a zabezpečení rodiny a poté na možnost Uživatelské účty. Klikněte na možnost Spravovat jiný účet. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo k potvrzení, zadejte heslo nebo výzvu potvrďte. Klikněte na možnost Vytvořit nový účet. Pokud jde o to, jak vytvořit další účet na pc? Můj počítač je v pracovní skupině

Ovládací panely,klikněte na Uživatelskéúčty a zabezpečení rodiny a potom klikněte na Uživatelské účty. Klikněte na Spravovat jiný účet. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení. Klikněte na Vytvořit nový účet.

Může se také zeptat, jak přidat nového uživatelé?

Jednoduchý návod, jak přidat uživatele do Windows

  1. Klepněte na tlačítko Windows/Start v levém dolním rohu.
  2. Klepněte na tlačítko Nastavení.
  3. Klepněte na Účty.
  4. Klepněte na Rodina a jiní uživatelé.
  5. Klepněte na Přidat do tohoto počítače někoho dalšího.
  6. Zobrazí se okno, kde můžete zadat přihlašovací údaje do služeb Microsoftu.
Tak kde najít účet microsoft? Pokud jste si na účtu Microsoft dříve nastavili bezpečnostní kontaktní údaje, můžete pomocí této možnosti zjistit své uživatelské jméno. Vyhledejte své uživatelské jméno pomocí svého bezpečnostního kontaktního telefonního čísla nebo e-mailové adresy.

Jak se Spustit jako správce?

Pokud chcete spustit Windows 10 aplikace jako správce, otevřete nabídku Start a vyhledejte aplikaci v seznamu. Pravým tlačítkem klikněte na ikonu aplikace a v zobrazené nabídce vyberte možnost Další. V nabídce „Více“ vyberte možnost „Spustit jako správce“. Jak obejít administrátora Win 10? Můžete si stáhnout ISO soubor a ten následně na DVD vypálit, nebo si pomocí nástroje Media Creation Tool instalační USB Windows 10 vytvořit.

  1. Následně si v biosu počítače nastavte způsob bootování z DVD či USB a spusťte instalaci.
  2. Zde napište příkaz diskpart a potvrďte klávesou Enter.
  3. Spusťte příkaz exit.
  4. D:
  5. CD System32.

Také, jak něco spustit jako správce?

Klikněte pravým tlačítkem myši na aplikaci a vyberte Spustit jako správce. Otevřete vyhledávací okno (ikona lupy vedle nabídky start), zadejte název aplikace, kterou chcete spustit. V okně vyhledaných aplikací poté na aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a vyberteSpustit jako správce . Jak přepnout uživatele? Vyberte Start, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu názvu účtu (nebo obrázek) a pak vyberte Přepnout uživatele. Vyberte tlačítko Start na hlavním panelu. Potom na levé straně nabídka Start vyberte ikonu názvu účtu (nebo obrázek) > Přepnout uživatele > jiného uživatele.

Jak se přihlásit do PC?

Přejděte na Start > Nastavení > Účty > Možnosti přihlášení. Pokud chcete své přihlašovací údaje použít k automatickému dokončení nastavení zařízení po jeho aktualizaci nebo restartování, zapněte možnost Používat mé přihlašovací údaje k automatickému dokončení nastavení zařízení po aktualizaci nebo restartování.

By Zenger

Co mám dělat když se mi přehřívá počítač? :: Jak zrušit dočasný profil Windows 10?
Užitečné odkazy