Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Zprávy Iphone?

Jak obnovit smazané zprávy iPhone?

Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu.

Přečtěte si více

Jak získat smazané zprávy z iPhonu?

obnovit smazané zprávyiPhone

Obnovte své smazané zprávy na svém iPhone pomocí iTunes

  1. Připojte svůj iPhone k iTunes.
  2. V levém horním rohu okna byste měli vidět svůj iPhone, klikněte na něj.
  3. Poté musíte vybrat " Obnovit ze záložní kopie »
Tak kam se ukládá záloha whatsapp? Zálohy aplikace WhatsApp se nezapočítávají do kapacity úložiště Disku Google. Zálohy aplikace WhatsApp jsou vázány na telefonní číslo a účet Google, na kterém byly vytvořeny. Google může automaticky odstranit zálohy aplikace WhatsApp, které nebyly více než pět měsíců aktualizovány.

Jak se odhlásit z WhatsApp?

WhatsAppWhatsAppodhlásit

Odhlášení

  1. Otevřete WhatsApp na telefonu.
  2. Klepněte na zařízení.
  3. Klepněte na ODHLÁSIT.
Jak zprovoznit WhatsApp? Jak nastavit WhatsApp

Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Následně vám bude zaslán kód, který uvedete v průběhu instalačního procesu pro validaci telefonního čísla. Aplikace je dokončena.

Jak Pretahnout aplikace do noveho iphonu?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.
Jak synchronizovat kontakty WhatsApp? Jak povolit aplikaci přístup ke kontaktům

  1. Přejděte do Nastavení telefonu > Soukromí.
  2. Klepněte na Kontakty.
  3. Ujistěte se, že je aplikace WhatsApp zapnutá.

Jak skryt stav na WhatsApp?

Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo. Jak zjistit odstraněnou zprávu na WhatsApp? Poté můžete zjistit všechny odstraněné informace o každé zprávě WhatsApp v pravém okně. Vyberte zprávy, které chcete obnovit, a klikněte na tlačítko „Obnovit“. O několik sekund později můžete ve svém počítači obnovit všechny smazané zprávy WhatsApp.

Jak obnovit smazanou konverzaci?

První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku. Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.

By Annmarie

Jak hrát hru od začátku? :: Jak přenést chat WhatsApp z iPhone na Android?
Užitečné odkazy