Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Aplikaci Samsung?

Jak odinstalovat aplikaci Samsung?

V Nastavení (ozubené kolečko) klikněte na záložku Správce aplikací. Vyberte aplikaci, v mém případě Editor fotografií. A zde již stačí kliknout na záložku Odinstalovat. Pokud máte málo místa v paměti telefonu, ale volnou paměťovou kartu, dopoduručuji program / appku přesunout.

Přečtěte si více

Jak odinstalovat aplikaci Family Link?

Z vašeho rodičovského zařízení

  1. Odstraňte účet dítěte ze zařízení Android a Chromebook, ke kterým je dítě přihlášené.
  2. Spusťte na zařízení aplikaci Family Link .
  3. Vyberte dítě.
  4. Klepněte na Spravovat nastavení Informace o účtu.
  5. Dokončete smazání účtu podle pokynů na obrazovce.
Jak odstranit Microsoft News? Klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10. Klikněte na Novinky a zájmy. Zde uvidíte tři možnosti - Zobrazit ikonu a text, Zobrazit pouze ikonu, a Vypnout. Nastavte jej na Vypnout odstranit widget z hlavního panelu.

Lidé se také ptají, jak vypnout počasí windows 10?

Zapněte nebo vypněte informace o počasí Windows 10 Taskbar

Krok 1: Proveďte klepněte pravým tlačítkem myši na prázdném místě na hlavním panelu vyberte Novinky a zájmy a potom klepněte na tlačítko vypnout možnost odstranit informace o počasí, zprávy a zájmy.
Proč nejde odinstalovat Edge? Podle Microsoftu totiž mnoho podpůrných aplikací vyžaduje nějakou webovou platformu a webový prohlížeč je tak naprosto nutnou podmínkou pro jejich fungování. Bez něj by prostě nefungovaly. Aby bylo zajištěno, že je v počítači alespoň jeden výchozí prohlížeč, není možné Edge odinstalovat.

Proč nejde odinstalovat Microsoft EDGE?

Po úvodní dobrovolné fázi začal uživatelům instalovat novou verzi Edge prostřednictvím Windows Update. Jak se dočtete na stránkách oficiální nápovědy: „Nová verze aplikace Edge je součástí aktualizace systému Windows, takže možnost odinstalace nebo používání starší verze aplikace již nebude k dispozici. Jak zakázat Microsoft EDGE? Pokud nechcete, aby se Microsoft Edge spouštěl při přihlášení do Windows, můžete to změnit v Nastavení Windows.

  1. Přejděte na Start > Nastavení .
  2. Vyberte Účty > Možnosti přihlášení.
  3. Vypněte Automaticky ukládat moje restartovatelné aplikace, když se odhlásím a po přihlášení je znovu spustím.

Tak jak odinstalovat ovladače?

Řešení Spusťte Správce zařízení Windows a najděte cílové zařízení (například Myši a další polohovací zařízení -> Polohovací zařízení Synaptics ). Klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte možnost Odinstalovat . Vedle driver zařízení by mělo být vyskakovací okno pro potvrzení operace. Tak kde jsou ovládací panely? Potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Hledat (nebo pokud používáte myš, přejděte do pravého horního rohu obrazovky, sjeďte dolů a klikněte na Hledat), do vyhledávacího pole zadejte Ovládací panely a pak klepněte nebo klikněte na Ovládací panely.

Také, jak se zbavit miui?

To provedete přes nastavení Settings – System & Device – Additional settings – Developer options – USB debugging. Jestli nemáte v telefonu aktivované Developer options, stačí v menu About phone 7x poklepat na MIUI version. Po skončení pak doporučuji z bezpečnostních důvodů USB debugging zase vypnout.

By Hooge

Jak odstranit operační systém? :: Jak se zbavit vyhledávače Bing?
Užitečné odkazy