Domovská stránka > J > Jak Si Odinstalovat Windows 10?

Jak si odinstalovat Windows 10?

Ve startmenu klikněte na vypnout, podržte na klávesnici shift a zvolte RESTART. Po restartu se objeví úvodní stránka na odstranění potíží. Zvolíte možnost Odstranit potíže. Nyní je potřeba vrátit systém do původní verze.

Přečtěte si více

Jak odstranit Cortana?

Jak a kde vypnout a odinstalovat Cortanu

Na hlavním panelu klikněte pravým tlačítkem myši a zrušte „fajfku“ u volby Zobrazit tlačítko Cortany. Samozřejmě opačným způsobem lze i zapnout.
Jak odinstalovat skryté programy? Ashampoo UnInstaller 10 je kompletní odinstalační program, který vám pomůže odinstalovat programy beze zbytků. Díky tomu získáte více místa na disku. Používá sofistikované metody skenování a čištění, které dalece přesahují možnosti systému Windows.

Jak odinstalovat program který není v seznamu?

Někdy je to řešené tak, že spustíš znova instalaci, instalátor najde už nainstalovaný program a nabídne uninstall (remove), nebo opravu (repair). Můžeš ho nainstalovat znovu na stejné místo a možná se opraví a už bude nabízet uninstal. A když ne tak natvrdo smazat a ještě smazat v registru. Podle toho, jak odstranit aplikace mac? Smazání aplikace pomocí Finderu

  1. Najděte aplikaci ve Finderu.
  2. Přetáhněte aplikaci do koše nebo ji vyberte a zvolte v nabídce Soubor > Přesunout do koše.
  3. Pokud budete požádáni o přihlašovací údaje, zadejte uživatelské jméno a heslo účtu správce Macu.
  4. Chcete-li aplikaci smazat úplně, zvolte Finder > Vysypat koš.

Podle toho, jak odstranit centrum akci?

Pokud jste se rozhodli Centrum akcí z hlavního panelu odstranit, stačí stisknout klávesovou zkratku [Windows]+[I] pro otevření aplikace Nastavení. V aplikaci Nastavení přejděte na »Přizpůsobení | Hlavní panel«. Sjeďte níže a v části Oznamovací oblast klikněte na položku »Zapnout nebo vypnout ikony systému«. Jak smazat systémové aplikace Android? Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

Jak odstranit hru z registru?

Další informace

  1. Spusťte Editor registru (Regedit. exe).
  2. Vyhledejte následující klíč:
  3. Vyhledejte klíč, který chcete odstranit, vyhledáním názvu klíče vytvořeného programem.
  4. Pomocí nabídky registr exportujte vybraný klíč registru a vytvořte zálohu.
  5. Odstraňte vybraný klíč registru a jeho hodnoty.
  6. Ukončete Editor registru.
Jak odebrat Programy ve Windows 10? Klikněte na tlačítko Start a zadejte text „programy a funkce“. Klikněte na položku Programy a funkce. Až se zobrazí okno Odinstalovat nebo změnit program, kliknutím vyberte program, který chcete odinstalovat nebo změnit. Klikněte na možnost Odinstalovat nebo změnit.

Můžete se také zeptat, jak odinstalovat aplikaci xiaomi?

na většinu aplikací které zmiňujete bude stačit aplikace System App Remover. Je volně dostupná na Play a nepotřebuje práva Root. Omlouvám se za chybičku, ta apka se jmenuje Redmi System manager.

By Valerye

Jak nainstalovat Google Play do Honor? :: Jak zmenšit Teamsy?
Užitečné odkazy