Domovská stránka > J > Jak Odemknout Telefon Samsung?

Jak odemknout telefon Samsung?

Pokud máte více zařízení zaregistrovaných pod stejným účtem Samsung, ujistěte se, že jste vybrali to zařízení, které potřebujete vzdáleně odemknout. Pro jeho odemknutí následně klepněte na ikonu Odemknout. 3 Po kliknutí na Odemknout se objeví vyskakovací okno s žádostí o ověření hesla vašeho úču Samsung.

Přečtěte si více

Jak odemknout zablokovaný telefon?

Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.
Můžete se také zeptat, jak odemknout mobil s heslem? Obnovte odemykací kód/PIN/gesto pomocí účtu Google

Pokud na zařízení běží Android 4.4 KitKat nebo nižší bude postup poměrně snadný. Integrované bezpečnostní opatření umožňuje obejít a obnovit odemykací kód jednoduše skrze přístup k účtu Google. Zařízení musí být připojeno k Internetu.

Jak zrušit zámek displeje Samsung?

Nastavení nebo změna zámku obrazovky

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.
Jak postupovat při zablokování telefonu? Odcizení mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR. Zde také vyjádřete svůj souhlas s blokací. Telefonické nebo písemné ohlášení odcizení mobilního telefonu není možné. Souhlas se zrušením blokace mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR.

Kde odblokovat mobil?

Zablokované telefony patří mezi časté nepříjemnosti, které narušují běžné fungování mobilu a znemožňují jakoukoliv manipulaci. Jedinou cestou ven je odblokování telefonu, které spočívá buď v odstranění zámku sítě operátora, nebo odstranění současného hesla. Jak se dostat do stareho telefonu? Najděte si aplikaci přes počítač.

Stačí zadat jméno aplikace do pole vyhledávání, a pak kliknout na “Hledat.” Jakmile aplikaci najdete, klikněte na“Koupit”, a poté na“Instalovat”. Ze seznamu registrovaných zařízení vyberte svůj telefon. Aplikace bude automaticky odeslána do zařízení, kde se následně nainstaluje.

Jak odemknout zamčený iPhone?

Jak odblokovat iPhone pomocí režimu zotavení

  1. Připojte iPhone k Macu / PC.
  2. Otevřete iTunes a připojte iPhone pomocí synchronizačního kabelu.
  3. Jakmile bude iPhone připojený, vynuceně ho restartujte (návod najdetev našem článku o restartování iPhonu)
  4. Ve výběru zvolte, že chcete iPhone „Obnovit„
Můžete se také zeptat, jak odemknout telefon xiaomi? pokud máte na mysli „tvrdé vypnutí“, tak tam je nutné držet tlačítko pro zapínání cca 5 sekund. Tím bych asi začal – zkuste telefon tímto způsobem vypnout a poté normálně zapnout. Pokud Vám ani pak nepůjde odemknout, pak myslím bude jediná šance v obnovení továrního nastavení, jak ho popisuje Bobasso.

Jak odemknout telefon na otisk prstu?

Nastavení otisku prstu

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení Odemknutí otiskem prstu.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Pokud jste zámek obrazovky dosud nepoužívali, budete požádáni o přidání záložního kódu PIN, gesta nebo hesla.
  4. Naskenujte první otisk prstu.

By Rabbi Dilbert

Jak dát telefon do továrního nastavení bez hesla? :: Jak odemknout list v Excelu bez hesla?
Užitečné odkazy