Domovská stránka > J > Jak Obejít Zámek Obrazovky Android?

Jak obejít zámek obrazovky Android?

Jak obejít zamykací obrazovku na Android bez znalosti hesla? Otevřete nouzové volání a následně naťukejte na dotykové klávesnici dlouhý řetězec čísel nebo speciálních znaků. Poté klikněte do vstupního pole a dejte kopírovat -> vložit do doby než Vás telefon upozorní na limit. Celý řetězec si zkopírujte do paměti.

Přečtěte si více

Jak vypnout gesto?

gestgestavypnout

Zapnutí a vypnutí gest

  1. Otevřete v telefonu aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Systém. Gesta.
  3. Klepněte na gesto, které chcete změnit.
Jak zrušit heslo na telefonu? Nejprve musíte přejít do nabídky „Nastavení“ mobilního telefonu a poté do podnabídky „Zabezpečení“. Zde budete moci přejít na možnost „Zámek obrazovky“. Poté můžete tuto možnost deaktivovat a odstranit heslo. Budete také moci změnit heslo a metodu, jako je číslo nebo trasa na obrazovce.

Tak jak odemknout obrazovku?

Vytvoření nebo změna zámku obrazovky

  1. Najděte a ťukněte na Nastavení > Zámek obrazovky a zabezpečení > Zámek obrazovky.
  2. Zobrazí-li se výzva, potvrďte svůj aktuální zámek obrazovky.
  3. Vyberte položku a postupujte podle pokynů na obrazovce.
  4. Po skončení stiskněte tlačítko napájení pro uzamčení obrazovky.
Může se také zeptat, jak se dostat do tabletu kdyz nevím heslo? Blokovací/bezpečnostní kód slouží pro zabezpečení vašeho telefonu a používáte ho pro odemčení zařízení. Kód si nastavujete sami, není přednastaven z výroby a nelze ho zjistit. Pokud kód zapomenete, je třeba telefon obnovit do továrního nastavení, což znamená i ztrátu veškerých dat v něm.

Jak odemknout Android bez hesla?

Použijte Správce zařízení Android

Stačí se ve webovém prohlížeči přihlásit ke svému účtu Google na jakémkoli počítači či zařízení a následně otevřít webovou stránku Správce zařízení Android. Zde nejprve z nabídky vyberte zařízení, které chcete odemknout, a vyčkejte na nalezení jeho polohy.
Jak vypnout zamykací obrazovku Android? Nastavení nebo změna zámku obrazovky

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.

Jak obejit PIN kód?

Pokud vaše zařízení obsahuje verzi Android 4.4 nebo nižší, můžete jej odemknout pomocí hesla svého účtu Google. Ve chvíli, kdy pětkrát za sebou neuspějete v odemknutí svého zařízení, objeví se možnost Odemknout pomocí účtu Google. Pouze zadáte svůj e-mail a heslo a poté klepnete na Přihlásit se. Jak odblokovat mobilní telefon? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak udělat reset telefonu?

Stiskněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a tlačítko pro vypnutí současně na 30 sekund nebo dokud se neobjeví kořenová nabídka. Pak vyberte v kořenové nabídce činnost, kterou chcete provést, v tomto případě „Vymazat data/reset na tovární nastavení“.

By Jerold Mcelroy

Jak zrušit zamykací kód? :: Jak vypnout zámek obrazovky Win 10?
Užitečné odkazy