Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Zprávy Android?

Jak obnovit smazané zprávy Android?

Jak provést Android SMS Recovery

  1. Krok 1. Nainstalujte software pro obnovu SMS systému Android. Android Data Recovery nabízí jednu verzi pro Windows a Mac.
  2. Krok 2. Vytvořte spojení mezi mobilním telefonem a softwarem.
  3. Krok 3. Vyberte ztracenou SMS.
  4. Krok 4. Spusťte obnovu SMS v systému Android.

Přečtěte si více

Jak vrátit smazané zprávy?

Vaším cílem je, aby software vyhledal data ve vašem telefonu Android. Smazané texty zkuste vyhledat v sekci "Zprávy". Pokud jste smazaný text našli, klikněte na něj. Klikněte na možnost obnovit soubor ve vašem telefonu. Jak zjistit smazané zprávy? První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku. Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.

Kde najdu Smazane SMS iPhone?

smazanéiPhone

Obnovte své smazané zprávy na svém iPhone pomocí iTunes

  1. Připojte svůj iPhone k iTunes.
  2. V levém horním rohu okna byste měli vidět svůj iPhone, klikněte na něj.
  3. Poté musíte vybrat " Obnovit ze záložní kopie »
Jak obnovit smazané SMS Samsung? Smazané textové zprávy můžete na svém telefonu Android snadno obnovit stažením zdarma GT Recovery for Android, aplikace pro obnovu zpráv s bohatou nabídkou funkcí pro Android.

Jak obnovit smazanou konverzaci SMS?

Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších. Kde najdu koš v Androidu? Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:

Může se také zeptat, jak obnovit sms ze zálohy?

➤ Pokud máte mnoho záloh a chcete obnovit některé konkrétní textové zprávy nebo zálohování MMS, stiskněte šipku vedle záloh SMS zpráv. ➤ Klepněte na „Obnovit“ a dokončete proces obnovení podle pokynů na obrazovce. Jak obnovit zprávy z Icloud? Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu. Viz Použití Zpráv na iCloudu.

A další otázka, jak obnovit smazané zprávy z whatsapp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

By Dincolo

Jak najít smazané zprávy na Messengeru? :: Jak smazat fotky z iPhonu ale ne z iCloudu?
Užitečné odkazy