Domovská stránka > K > Kde Jsou Ovládací Panely?

Kde jsou Ovládací panely?

Potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Hledat (nebo pokud používáte myš, přejděte do pravého horního rohu obrazovky, sjeďte dolů a klikněte na Hledat), do vyhledávacího pole zadejte Ovládací panely a pak klepněte nebo klikněte na Ovládací panely.

Přečtěte si více

Jak najít program v počítači?

Tipy

  1. Pokud máte klávesnici a jste na Úvodní obrazovce, můžete otevřít funkci Hledat tak, že jednoduše začnete psát.
  2. Pokud chcete hledat aplikaci v počítači, můžete stisknout klávesu s logem Windows +Q. Pokud chcete hledat soubor, můžete stisknout klávesu s logem Windows. +F.
Podle toho, jak obnovit horní lištu? Lištu panelu nástrojů lze obnovit pomocí povelu Standardní lišta, který vyvoláte tak, že na horní nástrojové liště, na které jsou uvedeny nabídky Soubor, Nastavení, Adresář, Účetnictví atd., zvolíte pravé tlačítko myši. Objeví se místní nabídka, ve které zvolte povel Standardní lišta. Dojde k obnovení lišty.

Jak obnovit lištu záložek?

Pokud jste pro rychlý přístup ke svým oblíbeným záložkám používali lištu záložek a lišta vám nyní zmizela, možná jste vypnuli její zobrazování. Jak jeji zobrazování opět zapnout: Klikněte pravým tlačítkem myši na lištu navigace kamkoli mimo textové pole a z kontextové nabídky zvolte Lišta záložek. Také, jak zmenšit hlavní panel? Nejprve klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu: Poté povolíte nebo zakážete „použít malá tlačítka na hlavním panelu“ a když je povoleno, ikony na hlavním panelu budou mnohem menší než dříve.

Jak skryt panel?

Automatické skrývání hlavního panelu

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy nebo Automaticky skrýt hlavní panel v režimu tabletu (nebo obojí).
Pokud jde o to, jak mít pruhledny hlavní panel? Jak zprůhlednit či zneprůhlednit hlavní panel

Klikněte na Start -> Nastavení -> Přizpůsobení. Na levé straně přejděte na záložku Barvy. Napravo nyní níže najdete přepínač Efekty průhlednosti. Zvolte Zapnuto pro aktivaci průhlednosti a Vypnuto pro deaktivování.

Jak zmensit hlavní panel Windows 11?

Zde je návod, jak to udělat. Krok 1: Klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na ploše a kliknutím na položku Nastavení zobrazení otevřete Nastavení> Systém> Stránka zobrazení. Krok 2: Zde na pravé straně v části Měřítko a rozložení vyberte měřítko z rozevíracího seznamu, které chcete použít. Jak odemknout spodní lištu? Když chytneš hranu lišty objeví se šipky? Pokud ne, je lišta jenom zamknutá. Odemkni ji. Klikni pravým tlačítkem myši na volném místě hlavního panelu a zvol volbu Uzamknout hlavní panel.

Tak jak nastavit spodní lištu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel a zvolte záložku Nastavení hlavního panelu. Zde zapněte možnost: Automaticky skrývat hlavní panel v režimu plochy (pokud máte pc nebo notebook)

By Thekla Truncellito

Jak obnovit iPad? :: Co dělat když nefunguje hlavní panel?
Užitečné odkazy