Domovská stránka > K > Kde Jsou Trollové?

Kde jsou trollové?

Troll je nadpřirozená bytost mající základ v severské mytologii a skandinávské lidové slovesnosti. V pramenech staré severštiny jsou trollové popisováni jako stvoření přebývající v odlehlých horách, skalách nebo v jeskyních, kde společně žijí v malých rodinných společenstvích. Trollové bývají zřídkakdy nápomocní lidem.

Přečtěte si více

Podle toho, jak na trolly?

1.Nekrmte trolly a hatery

  1. Reagujte jen, pokud je to objektivně potřeba, jinak ignorujte.
  2. Nerozčilujte se, neberte si útoky osobně a nechte si vždy aspoň 24 hodin.
  3. Reagujte věcně, stručně a ideálně pouze jednou.
Také, co je trolení? Trolling je velmi mnohoznačné slovo! Nazýváme tak nevybíravé útoky v on-line diskusích. Se slovem se však setkáváme například v kontextu hromadného šikanování na sociálních sítích, kdy skupina uživatelů (v početní převaze) terorizuje jiného uživatele nenávistnými projevy.

Co je to troll na internetu?

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník on-line diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. Lidé se také ptají, jak bojovat proti trollům? Každý troll se nejspíš snaží jen vyprovokovat ostatní. Nejjednodušší cestou, jak mu to překazit, je proto ignorovat ho. Ačkoli to může být těžké, základem je nebrat si nic osobně. Trollové za zbytečně ztracený čas ani emoční úzkost nestojí.

Jak se jmenují trollové?

Anna Kendrickprincezna Poppy
Justin TimberlakeVětvík
Zooey DeschanelBridget
Russell BrandŘíčka
James CordenBobin
Jak fungují trollové? Troll (či trol) je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který začíná hádky, provokuje čtenáře na internetu a rozsévá neshody tím, že zveřejňuje záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům.

Jak fungují trollí farmy?

Trollové roboti

automatizovaných účtů na sociálních sítích, které sdílí příspěvky určené k propagandě. S rozvojem technologií umělé inteligence jako např. Amazon Alexa, Google Duplex, nebo Microsoft Cortana možnosti kamuflovat falešnou identitu vzrostou a „Trolloboti“ tak budou ještě hůře odhalitelní.
Jak poznat ruského trolla? „Ruští trollové mají aparát pro topování svých příspěvků lajky, srdíčky atd., aby byly na nejviditelnějších pozicích tak, aby prvotní scrolling přes komentáře vyvolal dojem, že veřejnost si myslí to, co trollové píšou.

Kdo dabuje trolly?

Dabing: Ivana Korolová (Poppy), Martin Písařík (Větvík), Jana Zenáhlíková (Bridget), Petr Neskusil (Chroupa), Jitka Smutná (šéfkuchařka), Oldřich Hajlich (Říčka), Barbora Šedivá (DJ Suki), Zdeněk Maryška (král Chroupa st.), Rudolf Kubík (Roula), Pavel Šrom (král Peppy), Ondřej Izdný (zpěv), Jaromír Holub (zpěv), Radek

By Ketchan Gridine

Kdo jsou čeští elfové? :: Co je to společnost?
Užitečné odkazy