Domovská stránka > J > Jak Obnovit Zavřené Panely?

Jak obnovit zavřené panely?

Přístup k naposledy zavřeným panelům

  1. Klikněte na tlačítko nabídky . Na nástrojové liště klikněte na tlačítko knihovny stránek . ( Pokud ho tam nemáte, klikněte na tlačítko nabídky a poté na Knihovna stránekklikněte na tlačítko nabídky .)
  2. Klikněte na Historie.
  3. Klikněte na Naposledy zavřené panely.

Přečtěte si více

Jak obnovit zavřené karty v Chromu?

Obnovení karet

  1. Na telefonu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Načíst znovu .
Jak obnovit relaci? Konfigurace obnovy relace

Přejděte do sekce Obecné. V části Spuštění zaškrtněte volbu Otevřít předchozí okna nebo panely. Zavřete stránku about:preferences. Všechny provedené změny budou automaticky uloženy.

Jak obnovit všechny záložky?

Část 1.Vyhledání a obnovení smazané historie Chrome v počítači

  1. Krok 1: Spusťte Průzkumníka a přejděte do složky „C: \ Uživatel \ [jméno] \ AppData \ Místní \ Google \ Chrome \ Uživatelská data \ Výchozí“.
  2. Krok 2: Napište záložky do vyhledávacího pole a stiskněte klávesu Enter.
Jak nastavit automatické obnovení stránky? Google Chrome
  1. jděte na adresu rozšíření Page Refresh, klikněte na tlačítko Instalovat a povolte mu přístup.
  2. po nainstalování se v adresním řádku objeví kolečko ze šipek (pokud ho nevidíte zkuste otevřít nový panel nebo prohlížeč zavřít a otevřít)

Jak obnovit zavřené panely Iphone?

Pokud chcete otevřít naposledy zavřené panely, stačí dlouze podržet prst na modrém plusku, které se nachází v dolní části obrazovky, přímo uprostřed. Po dlouhém podržení se objeví seznam Posledních zavřených panelů. Zde stačí už jenom jednoduše kliknout na omylem zavřený panel. Jak obnovit zavrene panely v Safari? Jak znovu otevřít nedávno zavřené panely v Safari na iPhonu

Pro vyvolání nabídky naposledy zavřených panelů otevřete prohlížeč, klikněte na ikonu panelů a následně podržte prst na ikoně “+” pro přidání nového panelu. Z vyvolané nabídky vyberte webovou stránku, kterou si přejete opětovně otevřít.

Jak otevrit zavreny prohlizec?

Můžete také použít klávesovou zkratku stisknutím Control + Shift + T. Funguje stejně jako předchozí možnost a také otevře karty v pořadí, v jakém jste je zavřeli, opakováním postupu. Pokud jde o to, jak vypnout seskupovani karet? Pak jděte na chrome: // flags / # enable-tab-grid-layouta v rozbalovací nabídce níže vyberte možnost „Povoleno bez automatické skupiny“. Restartujte Chrome, poté otevřete nabídku Nedávno použité aplikace pro Android (která zobrazuje vaše aktuálně spuštěné aplikace) a odtud Chrome zavřete.

Jak vytvořit novou kartu?

Otevřít novou kartu

Můžete také použít klávesovou zkratku: Windows a Linux: Ctrl + t. Mac: ⌘ + t.

By Eldred Staie

Jak zavrit vsechny Zalozky? :: Jak aktualizovat Android na vyšší verzi?
Užitečné odkazy